LDP: Napadnut Èedomir Jovanoviæ

Started by Bred, 23-03-2009, 21:23:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

| Izvor: Beta
Beograd -- Predsednik LDP-a Èedomir Jovanoviæ i èlanovi njegove porodice napadnuti su danas popodne kada ih je troje napadaèa presrelo i nasrnulo na njih.


U saop¹tenju LDP-a se navodi da je Jovanoviæ u vozilu bio sa suprugom i troje dece. "Jovanoviæ je uspeo da izbegne napad i da se udalji, ali su napadaèi ostali na mestu napada i nastavili da vreðaju i prete roditeljima njegove supruge, poruèujuæi da æe Jovanoviæa ubiti i da 'neæe ostati ¾ivi'", navodi se u saop¹tenju. O napadu je obave¹tena zemunska policija.

nastavak -> https://xs4.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=03&dd=22&nav_category=11&nav_id=351567

KaBoom

#1
Tako lepo, sa neistomi¹jenicima se treba fizièki obraèunati. Kad veæ nemogu argumentovano i u raspravi da ga pobede, onda najbolje èoveka istuæi ili ubiti... Eeee Srbijooo...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jovanoviæ zadovoljan zbog hap¹enja


Beograd -- Predsednik LDP-a Èedomir Jovanoviæ izjavio je da nije sumnjao u spremnost policije da uhapsi odgovorne za napad na njega i njegovu porodicu.

Lider Liberalno-demokraske partije je na konferenciji za novinare u Skup¹tini Srbije zatra¾io odgovor na pitanje "da li smo kao graðani za¹tiæeni od dr¾ave ili smo kao graðani prepu¹teni sami sebi u jednom zverinjaku".

"Nisam sumnjao u spremnost policije da uradi svoj posao na jedan po¹ten naèin. Obavestili su nas tokom prethodne noæi da su uhapsili odgovorne za napad, da æe postupiti po nalogu tu¾ila¹tva, podneti kriviène prijave i da su neki od uhap¹enih od ranije poznati policiji zbog sukoba sa zakonom", rekao je Jovanoviæ.

Beogradska policija uhapsila je Nemanju Milanoviæa i Nikolu Kne¾eviæa zbog napada na Èedomira Jovanoviæa, izjavio je za B92 ministar policije Ivica Daèiæ. Prema njegovim reèima, treæi uhap¹eni, maloletni B.M. biæe predat tu¾iocu za maloletnike.

Op¹irnije:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=03&dd=24&nav_category=11&nav_id=351663

Bred

Pa, s obzirom da u Bgu mozes lako da stradas i ako se u pogresno vreme nadjes na pogresnom mestu i ne gledas svoja posla, Smrk dobro prolazi s obzirom na to koliko svojim izjavama , ponasanjem i vladanjem cacka mecku.

:wink:

Samo mi nije jasno kako su ga oni to "napali"?

Iz kola?

KaBoom

Ne znam ni ja... Ali vidim da Kurir i Press vr¹e veliki pritisak na njega. Ne bi me èudilo da je napad rezultat stalnog pljuvanja istog po novinama, a jo¹ se nije ni¹ta dokazalo. Ako je kriv, onda udrite drvljem i kamenjem, ali dok se ne doka¾e - pustite institucije da rade svoje...

Koliko samo prièa ima da mu USA plaæa kampanje, naravno obavezno je ono da je strani plaæenik... Ne vidim ¹to neko jednostavno ne bi mogao da bude te pro-zapadne orijentacije? Pa kome se ne sviða ne mora da glasa, ¹to su odmah ljubomorni? Pustite nek zastupa svoju politiku i onako ima malu proðu. Èovek èija stranka je skoro najmanje zastupljena u parlamentu ispada najveæi krivac za sve na¹e probleme! :K2: E sva¹ta...

Bred

E, Kabum, brate, koliko su preko novina pljuvali i sve druge zasto bi Smrk bio izuzetak?!?!

Dok je mogao, verovatno je i on isto tako castio druge preko svojih novina i novinara...

Sve je to isto ...