Novi "farmeri"!

Started by Bred, 12-01-2010, 08:30:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Producenti Pinka pregovaraju sa Radmilom Manojloviæ, Zoricom Brunclik, Darkom Laziæem i Èedom Èvorkom da uèestvuju u drugoj sezoni rijaliti-¹oua

Folk pevaèice Radmila Manojloviæ i Zorica Brunclik, pobednik poslednjeg serijala „Zvezde Granda" Darko Laziæ i lider grupe „Luna" Èeda Èvorak uèestvovaæe u drugoj sezoni popularnog rijaliti-¹oua „Farma"! Kako Press saznaje, oni su meðu 20 javnih liènosti sa kojima organizatori trenutno preciziraju stavke u ugovoru.

- Iako je poèetak emitovanja nove „Farme" najavljen za sredinu marta, producenti veæ pregovaraju sa potencijalnim uèesnicima - navodi izvor Pressa blizak produkciji, i dodaje:

nastavak -> http://www.pressonline.rs/sr/vesti/dzet_set_svet/story/95703/PRESS+saznaje%3A+Novi+%22farmeri%22%21.html



:news:
Novi VIP seljaci

Takmièari druge „Farme" biæe Nada Topèagiæ, Vesna Zmijanac, Vlada Stanojeviæ, Nikola Sariæ Sajko, Miliæ Vuka¹inoviæ, Irena Ibrahimoviæ i Gagi Ðogani


Na „Farmu" æe se 14. marta useliti folk pevaèice Nada Topèagiæ i Vesna Zmijanac, manekenka Irena Ibrahimoviæ, voditelj „Sitija" Vladimir Stanojeviæ, biv¹i èlan „OT benda" Nikola Sariæ Sajko, roker Miliæ Vuka¹inoviæ i denser Gagi Ðogani!

Kako Press saznaje, oni su meðu 50 javnih liènosti sa kojima su producenti „Farme" potpisali ugovore za uèestvovanje u popularnom rijalitiju.

- Producenti su potpisali ugovore sa èak 50 javnih liènosti, od kojih æe najverovatnije njih 22 uæi na „Farmu". Izvesno je da æe meðu njima biti voditelj emisije „Siti" Vladimir Stanojeviæ i biv¹i uèesnik muzièkog ¹oua „Operacija Trijumf" Nikola Sariæ Sajko. Cilj njihovog ulaska je pridobijanje mlaðe ¾enske populacije, koja se pokazala kao najbolje glasaèko telo. Vlada se pojavio u prvoj „Farmi", ali u ulozi prodavca na pijaci, a mnogi pamte njegov famozni poljubac sa Majom Nikoliæ - ka¾e izvor Pressa blizak organizatorima.

Na finalnom sastanku sa producentima nedavno je bila i temperamentna folk pevaèica Nada Topèagiæ, koja je poznata i kao odlièna domaæica i kuvarica.



Zorica i Nemanja otkrili da idu na „Farmu"


Meðu potencijalnim farmerima su i Zorica Markoviæ, Zorica Brunclik, Indi, Nemanja Stevanoviæ, Milena Æeraniæ i Èeda Èvorak.

- Jo¹ ne znam da li æu iæi na „Farmu", ali ako odem, obeæavam da æe biti sva¹ta! - ka¾e Zorica Markoviæ za Press, i dodaje:

- Normalni ljudi mogu „na hleb da me ma¾u", ali ako krenu da mi pametuju, sve æu ih postaviti na svoje mesto. Odrasla sam na selu i nisu mi strani poljoprivredni poslovi. Oni koji æe doæi samo da bi se pro¹etali dvori¹tem, neæe dobro proæi - ka¾e Zorica.

Na pitanje da li on i njegova devojka Milena Æeraniæ planiraju romantièni vikend, Nemanja Stevanoviæ je za portal Story. rs sluèajno ili namerno odgovorio:

- Da, idemo na „Farmu"!

nastavak -> http://www.pressonline.rs/sr/vesti/dzet_set_svet/story/103263/Novi+VIP+seljaci.html