Veliki brat III

Started by Bred, 07-07-2009, 19:49:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Ukuæane oèekuju mnogo te¾i zadaci
Autor: M. radojkoviæ | Foto:N.Milo¹eviæ

Treæi serijal najpopularnijeg rijaliti ¹oua „Veliki brat” kreæe sa emitovanjem ove jeseni na Televiziji B92. U novoj sezoni biæe mnogo noviteta: kuæa u kojoj æe ¾iveti anonimni stanari do¾iveæe velike promene, takmièare oèekuju te¾i zadaci na ivici stvarnosti i ma¹te, a postoji moguænost i da se nagrada koja je do sada iznosila 100.000 evra uveæa.

- Vreme je da posle ovoliko sezona osve¾imo kuæu u Ko¹utnjaku, te æe ove godine objekat do¾iveti najdrastiènije promene. Kuæa æe biti opremljena kao nikada do sada - poèinje prièu za „Blic” Goran Stamenkoviæ, èelni èovek producentske kuæe „Emotion”, i obja¹njava da æe u novom izdanju doæi do jo¹ nekih velikih promena.
- Vraæamo se na period kada smo ukuæane stavljali na malo te¾e zadatke, kako mentalno tako i fizièki, kada nisu znali ¹ta je stvarnost, a ¹ta je la¾. Mislim da smo bili previ¹e blagi u poslednje vreme i to mora da se promeni. Uve¹æemo mnoge prepreke jer se ukuæani moraju pomuèiti kako bi osvojili novac - istièe Stamenkoviæ.
Kada je reè o izboru voditelja, tu se ni¹ta neæe promeniti.
- Irina Radoviæ se vraæa sa porodiljskog, Ana Mihajlovski, Marijana Miæiæ, Dragan Marinkoviæ Maca i Milan Kaliniæ su voditelji koji mogu da iznesu ovaj ¹ou i nemamo problem ko æe ¹ta voditi. Mi u „Emotionu” nastupamo kao tim - istièe Goran Stamenkoviæ i najavljuje da postoji moguænost da se osim „Izbacivanja” u projekat prikljuèi jo¹ jedna provokativna emisija tog ranga.

nastavak -> http://www.blic.rs/zabava.php?id=98488

Bred

Au ala se zene svadjaju ... Prsti ...

:siza:

:kul:

Lesko987

Jos malo pa tepanje. :batina

Bred

Taman sam hteo da iskokam kokice a ono proslo ...

a005 :K2:

Bred

Pobedi Vladimir. Ako.  :pljes: