Kafa sa garsinijom

Started by Bred, 13-01-2010, 21:17:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Ova kafa bi trebalo da deluje na dva nacina:
1. povecanjem lucenja serotonina cime se smanjuje osecaj gladi a samim tim i apetit
2. termogenezom - sagorevanjem masnih naslaga

Garcinia Cambogia (http://www.garciniacambogia.net) je dobar antioksidans i utice na smanjenje holesterola i triglicerida u krvi, narocito u kombinaciji sa ekstraktom kafe.

Obavezno je konzumiranje 2-3l vode zbog pojacane potrebe za istom, pozeljno 2dl vode pred svaki obrok.

1 kesica ove kafe kosta oko 120din.

frenkyonline

Cini mi se da je veoma slicnog sastava i dejstva kao i Zelena kafa sa leptinom. i cena je slicna. ako se ne varam  :hm

Bred

frenkyonline

:nene:
Kesica kafe sa leptinom isto kosta kao i ova sa garsinijom. Naravno ko prodaje na kesicu...

Bred

A otkud tebi da zelena kafa sadrzi letpin?  :hm

Btw, kesica zelena kafe kosta oko 170din.  :wink:

frenkyonline

nisam mislio na ovu sa leontinom sto se reklamira svuda nego na americku Green Coffae sa leptinom. Bas tako lepo pise i na kutiji i na uputstvu. Ja je imam u apo. Kosta 120 kes. kutija ima 18 kesica. Bolje se pokazala od "nase" zelene kafe prvenstveno sto ne povecava krvni pritisak, smanjuje apetit u znacajnoj meri itd.

e sad,
Za kafu sa garsinijom pise da sadrzi aktivne pricipe iz garsinije kambodza. I ya yelenu kafu pise isto i pominje se leptin... pa sam  zato pitao da li mozda i kafa sa garsinijom sadrzi leptin... :hm

Bred

Cek polako, ti mislis na ovu -> http://hr-hr.facebook.com/pages/LEPTIN-ZELENA-KAFA-PURE-BLACK/284105221470 ?

Ja pricam o Leontininoj Zelenoj kafi i tu se NIGDE ne spominje ni leptin ni sibutramin.

frenkyonline

da na tu sam mislio  :ok:
mada kad sam procitao clanak u Blicu nije vise bitno koja je. Pitanje je vremena kad ce je i kod nas povuci sa trzista i jednu i drugu i trecu.... Ako se dokaze da steti naravno...
Mada su ljudi imali dobra iskustva sa tom kafom sa leptinom.  :wow:

Bred

Pa i sa ovom sa sibutraminom. :K

frenkyonline

Nisu zadovoljni ko sa zelenom  :>:

Bred

Definitivno, verovatno posto nema sibutramina ... :K