Main Menu

Memoaktiv

Started by nirre, 03-02-2008, 02:11:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

nirre

Interesuje me misljene starijih kolega o ovom preparatu.Ja inace nikad do sada nisam koristio nista slicno jer mi do sada nije trebala a nadam se da i nece.
To koristi moja drugarica jer je njoj neko blizak rekao da su dobro ali svi znamo sta je dobro ne mora biti i zdravo pa me interesuje strucno misljenje.


ps/trazio sam ovkvu temu ali ne nadjoh,ukoliko postoji modovi spojite teme

AquArius

nirre,
ako si mislio na preparate i hranu koji se koriste da bi poboljsali i olaksali ucenje,
onda imamo temu koja govori o tome - Cime se "dopingujete"? (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,7826.0.html)

:happy:

Bred

30 Kapsula. MEMOAKTIV, dijetski proizvod, za pobolj¹anje psihofizièke izdr¾ljivosti, eleiksir dugoveènosti.
Preporuèuje se za pobolj¹anje memorije, mentalnih performansi i radne sposobnosti, kao i za prevazila¾enje stanja zamora. Za dobar san.

MEMOAKTIV kapsule kod zdravih osoba se preporuèuju kao pomoæ u perioduma intenzivnog umnog rada, kod fizièkih napora, kod pada radne sposobnosti i oseæaja zamora.

MEMOAKTIV kapsule sadr¾e suvi ekstrat korena biljke Rhodiola reosea - ekstrat adaptogene biljke, èiji aktivni sastojci utièu pozitivno na fizièki napor tela, hemijske, biolo¹ke i psihièke nadra¾aje. Nastali nadra¾aji iz spolja¹nje sredine se stabilizuju i uspostavlja homeostaza - unutra¹nja stabilnos organizma. Na ovaj naèin dolazi do poveæanja raspolo¾ive energije u toku obavljanja dnevnih aktivnosti, smanjenje oseæaja i posledica stresa, pobolj¹anja mentalnih sposobnosti.

MEMOAKTIV kapsule uzimati, po jednu ujutru pre doruèka i pre ruèka, na prazan stomak, najbolje 30 minitu pre obroka. Ukoliko se uz ovakvu dozu javi oseæaj uznemirenosti i hiperaktivnosti, smanjiti dozu na jednu kapsulu dnevno, u prvih nedelju dana. Zatim poveæati dozu na dve kapsule, na pisn naèin dnevno.

Omoguæava dobar kvalitet sna.

Preparat uzimati iskljuèivo tokom dana, ne uveèe, zbog moguæeg uticaja na kvalitet spavanja. Osobe koje pate od bipolarnih psihoza i osobe koje uzimaju antidepresive ne treba da koriste ovaj preparat. Ne preporuèuje se u toku trudnoæe i laktacije.


_djevojka_

Cak i da je dijetetski proizvod, zasto nisu navedene bar neke klinicke studije?

Bred

Pa zato sto ih verovatno nema.  :wink:
Zato i jeste dijetetski proizvod jer su klinicke studije JAKO skupe ...  :wink:

iwanna 87

Hm... u nasoj zemlji,nema klinickih studija,ma ,bre, ni ozbiljnih provera, kada se govori o dijettskim suplementima. Ministarstvo,proverava samo koncentraciju supstanci navedenih na deklaraciji,ali ne i ostalih-ne navedenih. Zato svasta tu muljaju. ;)))))) ma,bre,1 radza i znas kako slova lete! :))

philoserbiana

hahahhaah....ja sam popila jednu kutiju u toku junsko-julskog ispitnog roka...mislim da nije delovao :-)