U Beogradu rasprodata prva tura mobilnih od 7.000 evra

Started by Bred, 28-09-2006, 07:35:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Najnoviji „Vertu” telefoni su praktièno neuni¹tivi
Gvinet Paltrou, Dejvid Bekam i Madona proslavili su ekskluzivne telefone kompanije “Vertu”, koja je jedan od ogranaka “Nokije”. Modeli “Vertu” na prvom mestu odlikuju se izuzetno visokim cenama za na¹e uslove, koje se kreæu od 4.300 evra za “askent” dok za “signièur” morate da izdvojite sedam hiljada evra.

FERARI - Srbija bar po ekskluzivnim ureðajima ne zaostaje za ostatkom sveta, tako da "Vertu" aparate nije te¹ko nabaviti u Beogradu. Telefoni vredni kao dva nova "jugiæa" mogli su da se kupe samo na jednom mestu, ali ih trenutno nema u ponudi jer su rasprodati!? Ljubazna prodavaèica nije htela da novinaru "24 sata" ka¾e kada sti¾e nova isporuka, ali budite strpljivi ukoliko u "¹teku" imate par hiljada evra.

Zbog èega su "Vertu" telefoni skupi? Na prvom mestu je ekskluzivnost u svakom pogledu, od visoke tehnologije, preko zlatnih detalja, do izuzetno malih serija, tako da svaki telefon predstavlja haj-tek "Mona Lizu". Recimo, ukoliko se odluèite za zlatnu tastaturu na osnovnu cenu morate da doplatite jo¹ hiljadu evra.

Ekran je za¹tiæen posebnim kristalom, tako da je otporan na ogrebotine i udarce. "Vertu" telefon je oblo¾en najfinijom ko¾om kako ponosnom vlasniku ne bi ispadao iz ruku. Kao da mo¾e da se razbije?

Svaki detalj "Vertu" telefona izraðen je sa najveæom pa¾njom. Za ¹koljku slu¹alice koristi se keramika kojom se obla¾u svemirske letelice kako bi se za¹titile od visokih temperatura. Telefoni se sastavljaju ruèno od 400 zasebnih delova. Pored zlata, koristi se i platina, ali su ti modeli i najte¾i - 203 grama.

"Vertu" se trudi da èesto izbacuje nove modele, kako se ne bi dogodilo da se Madona ili Viktorija Bekam na ¾urci pojave sa istim telefonom. Ukoliko ne poznajete dotiène dame, nema razloga za brigu. Beograd je sa dva miliona stanovnika i 50-ak sreænika sa "Vertu" telefonima, ipak, velika "bara" za "ferari" meðu telefonima.

Cena je, svakako, u drugom planu. U¾ivajte!

http://www.24sata.co.yu/specijal.php?id=248

Vampire 666

Ko kaze da nismo u Evropi.Vec je prevazidjena! Snobizam debila je na Americkon nivou!

Al-Jasmina