Berlithion ili ...

Started by svetlanach, 23-06-2012, 22:55:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

svetlanach

Poshtovani,
molila bih za Vash savet...radi se o sledecem .Pijem Berlithion 600 mg tabl..na pocetku pila sam ujutru kako mi je doktor preporucio,.dobila sam nagon povracaja ,drhtanje ruku ,bledilo lica ..sve u svemu losh osecaj. Koji su nus pojave ?Pozvala doktoruicu , rekla mi je da mogu i pre rucka da popijem .Do danas sam pila tako nije mi bilo tako loshe DAnas na kontroli mi je dala Thioctacid ...strah me da menjam tabl imam dilemu dali da prodizim berlithion ?? i dali berlithion utice na povecanje globulina.Shecer je sa upotrebom metformina XR i berlithion 7.8 ...mislim da je ipak visok .iako mi doktorica kaze da nema straha i da je ipak shece rdobar .Pozdrav ,molim Vas obavestite me .
Pozdrav Svetlana

Bred

Nezeljena dejstva pisu u uputstvu za lek : ND svrab i crvenilo na mestu aplikacije infuzije, grcevi, spontano
krvarenje na maloj povrsini koze retko vrtoglavica, znojenje, glavobolja, poremecaj vida.

Uobicajeno uzimanje je pola sata pre dorucka.

Svi lekovi koji su registrovani kao paralele (Berlithion, Thiogama, pretpostavljam i Thioactacid) imaju skoro ista nezeljena dejstva.