Bivsi studenti

Started by CicPe, 22-05-2006, 17:31:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 13 Guests are viewing this topic.

CicPe

Pozdrav svima, evo ovo bi moglo da bude mesto da ljudi koji su zavrsili faks, razmene malo svoja iskustva, a mozda i vi poletarci procitate nesto pametno.
Ako ima nekog ko je zavrsio faks a ovde je na forumu nek se javi!

vladimir

Звездарац, само ми реци да си то ти!!! :>  Шта се ради код тебе?Јеси ли у БГ-у или си запалио негде преко?

CicPe

Владице, ти си!!
До јаја, има нас Звездараца свуда.
Запалио сам у Њу Јорк, батице, одрадио сам аскару, поштено 9 месеци, мало стажирао, тражио неки озбиљан посао, међутим мрка капа..
Шта се ради ту, како си ти, пиши...

vladimir

Врх, батице! Ја сам при крају ( 3 испита ), и ја намеравам да одрадим војану ( али 6 месеци ).На коју шему си запалио у NY, јел'имаш неког тамо или путем нета? :>

Bred

Pa lepo, kako ste se "prepoznali"? :> Jos bolje cicpe, kako si saznao za ovaj forum? i da-dobrodosao :>

CicPe

Бред, хвала, боље вас нашао.
Па немам појма како сам доспео на НАПСЕР мејлинг листу, вероватно ме је Бофа уписао, углавном већ пар месеци ми стижу од њих мејлови, па их онако прелетим, и у овом последњем видим, да је форум фармација на новом сајту, а нисам знао ни да је био на старом.   ???
Ето пријавим се, а како ме је брат Влада препознао, па то је већ уметност  :>, шалим се мислим да је вероватно због шатровачког, то је ипак у звездарском духу!
Владице, шта ти ради буразер, јел нашао неку лепу Босанку, како му иде факс? Ја сам овде упао преко нета, објаснићу ти све, долазим око 5. јула, остајем скоро 2 месеца, живела школа и распусти! Видећемо се  обавезно.
Бред, што је форум на хрватском (мрзим хајдук и торциду, мрзим тебе марјане,..), и што је празан? Активирајте мало те рибице по факсу, доста више буксања! Веруј ми Владица је шмекер, препусти то њему, он је моја школа :wink:

vladimir

Quote from: CicPe on 23-05-2006, 12:58:53
Ето пријавим се, а како ме је брат Влада препознао, па то је већ уметност :>, шалим се мислим да је вероватно због шатровачког, то је ипак у звездарском духу!
Владице, шта ти ради буразер, јел нашао неку лепу Босанку, како му иде факс? Ја сам овде упао преко нета, објаснићу ти све, долазим око 5. јула, остајем скоро 2 месеца, живела школа и распусти! Видећемо се обавезно.
Бред, што је форум на хрватском (мрзим хајдук и торциду, мрзим тебе марјане,..), и што је празан? Активирајте мало те рибице по факсу, доста више буксања! Веруј ми Владица је шмекер, препусти то њему, он је моја школа :wink:

Сигурно си за мене мислио да сам Касагић, али нисам. :> Али, у праву си по питању последње реченице у овом цитату!!! :>  ( ја сам Стефанов ортак  :wink: , пили смо у кафићу на факсу кад си дао задњи испит, тад сам те и видео последњи пут )

Bred

Aha, dakle Napser je poslao vest, a posto nas je sad i google indexirao treba da ocekujemo navalu korisnika? :>
Trenutno je hrvatski prevod, radi se na srpskom
Pazi, i nije tako malo s obzirom da smo se pre 2 nedelje preselili a vidis vec iammo 90 clanova, na starom smo imali preko 200. Sad cemo malo vise da udarimo po marketingu pa kako bude
A i ti mozes malo da reklamiras forum posto  si zavrsio fax , pretpostavljam da radis i da si u kontaktu sa brojnim ljudima pa nas mozes preporuciti, nece ovo biti samo studentski forum vec i mesto gde apoteke mogu saznati mnogo korisnih informacija, ostati u kontaktu, informisati se, dogovarati, traziti radnike itd :wink:

CicPe

Бред, у праву си, има доста чланова, ово сам рекао онако у шали.  Идеја ти је одлична, мислим да је нешто овако требало раније, мислим није све у испитима, они дођу и прођу, увек можеш да нађеш неког у кафићу да ти каже како је било на ком испиту, али када завршиш остајеш потпуно сам са 1001 питањем..

Владо, знам ко си, нисам те помешао са касагићем, већ са владицом са звездаре, он је млађи од тебе годину дана, а биохемичар је. Шта ради мали геј Стефан? Поздрави га и довуци га на форум, реци му да престане да се манекенише по факсу.  8)

Bred

A tek ce ih biti, posto smo krenuli u marketing kampanju, haha. :wink:
Naravno da nije sve u ispitima, forum treba da bude mesto gde ce se svaki student naci nesto sto ga interesuje, gde se mozemo druziti (doduse virtuelno) i razmenjivati misljenja do mile volje.
A cicpe i ti nas malo reklamiraj na poslu gde radis , cisto proturi ljudima kroz usi. :wink: Ili ako imas neke email adrese pa da ih mi obavestimo?

vladimir

Quote from: CicPe on 24-05-2006, 13:25:37
Владо, знам ко си, нисам те помешао са касагићем, већ са владицом са звездаре, он је млађи од тебе годину дана, а биохемичар је. Шта ради мали геј Стефан? Поздрави га и довуци га на форум, реци му да престане да се манекенише по факсу. 8)

:> :> :>
Довући ћу и батицу мог имењака иако га нисам видео већ неко време. :)

pereca

E, Pecicu, pronadjoh te. Vec neko vreme imam zadatak da te pronadjem. Ovako mi je receno: Kad saznas gde je, trazi kontakt i reci mu da ga je pozdravio Boro sa Defektoloskog i da bi mog`o nekad da se javi.
Evo ti njegov e-mail: [email protected].
Mooolim te javi mu se, cini mi se da mu mnogo znaci.

A tebi veeeeeliki pozdrav od ekipe iz studentske kancelarije "na donjem nivou fakulteta"!

CicPe

E Перецо, хвала ти пуно, знам и ја сам хтео да нађем Бору, али када сам долазио овде, једина ствар коју сам заборавио је био папир са имејл адресама, углавном сам све успео да набавим  некако, али Борин никако! Хвала, хвала, хвала, ето видите како форум фармација спаја људе  :D
Такође и један вееееееееееееееееееееееееееееееееелики поздрав за све вас доле, знам колико пуно радите, поред свих обавеза!!!