23. Beogradski jazz festival

Started by AquArius, 24-09-2007, 15:09:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

AquArius

23. Beogradski jazz festival - Striktno jazz!

24-29. oktobar 2007.

Taèan raspored svih gostiju biæe saop¹ten 24. septembra, a publika æe svake veèeri moæi da èuje po dva koncerta. Festival æe biti odr¾an u Pozori¹tu na Terazijama, Kolarèevoj zadu¾bini, Domu sindikata i Sava centru. Osim glavnog programa prateæi æe se odvijati u Cinema Rexu i Bitef art kafeu.   
   
Uèesnici: Dee Dee Bridgewater, Brad Mehldau, Maria Joao, Gianluigi Trovesi, Avishai Cohen...


www.yellowcab.co.yu

saschka

Jel` se zna koliko ce biti karte?
Ja bila na Umbria jazz festu i bilo mi je odlichno. Ljudi opushteni, muzikica za uzhivanciju i lepa rasveta, ali nishta preterano. Volela bih da ponovim osecaj.

Miron

Ja sam bio prethodne dve godine i mogu vam reci da ne ochekujete jeftinocu...za jedan dan cene su oko 1200,1500 i do 2000din. Prve godine mi je bilo super, Dave holland je razbio, a prosle sam bio na John Scofieldu i to mi nije bilo nesto posebno...ove godine sigurno idem na Marka Djordjevica i Svete...a verujem i da ce Vasil Hadzimanov biti isto vece...no sachekajmo konachnu set listu
Pozdrav i vidimo se tamo...
p.s. sorry sto izlazim iz okvira teme, al da se izreklamiram malo...moj bend straight ahead svira na knjazu (splav na savskom keju) u cetvrtak (27og) pa svratite...

AquArius

Iako su karte u prodaji od 21. septembra,
nadam se da ce kompletan program izaci tokom ove nedelje.

I detalji ce biti ovde.

:happy:

AquArius

Ulaznice za D¾ez festival u prodaji od petka
Cetvrtak, 27. septembar 2007. 17:40

Prodaja karata za 23. Beogradski d¾ez festival poèinje u petak, 28. septembra, po ceni od 3.000 dinara za komplet i od 600 do 1.500 dinara za pojedinaène ulaznice, najavio je organizator festivala, Dom omladine Beograda (DOB).

Karte za najznaèajnij dogadjaj u oblasti d¾ez muzike kod nas, koji je nedavno dobio i status manifestacije od posebnog znaèaja za Beograd i finansiraæe se iz gradskog bud¾eta, mogu se kupiti na blagajnama DOB-a, Doma sindikata, Kolarèeve zadu¾bine i Sava centra, gde æe se festival i odvijati od 24. do 29. oktobra.

U okviru kompleta, kako je obja¹njeno, nalaze se najbolja mesta u sali, odnosno pojedinaène karte po najskupljim cenama. Za razliku od pro¹le godine kada je pojedinaèna ulaznica ko¹tala 800 dinara, ove godine se njena cena kreæe u rasponu od 600 do 1.500 dinara za sve dane.

Na festivalu, koji æe otvoriti najveæe ime italijanskog d¾eza Djanluidji Trovezi, nastupiæe i Portugalka Marija ®oao koja je brazilsku muziku uvela u savremeni d¾ez, Bred Meldou, Di Di Brid¾voter koja na superioran naèin pokazuje kako amerièki d¾ez tumaèi afrièko nasledje.

Publika æe imati priliku da èuje i Avi¹ai Koena, najbolje ¹to danas ima njujor¹ka d¾ez scena, a èast domaæeg d¾eza braniæe Vasil Had¾imanov bend.

(Tanjug)