Lavanda smiruje ¾ivce, cimet vraæa volju za ¾ivotom

Started by Bred, 08-10-2006, 00:43:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Kim otklanja nadimanje stomaka, a ðumbir poma¾e detoksikaciju organizma
Posle tople èokolade i vulkanskog kamenja, sve popularnija postaje masa¾a toplim zaèinima i lekovitim travama. Energetskim masiranjem celog tela posti¾e se, ka¾u, relaksacija, proèi¹æavanje organizma i otklanjanje stresa. U Centru za masa¾u i kozmetiku lica i tela "Beauty Imagini" u Beogradu uveliko se primenjuje terapija zaèinima koja podjednako privlaèi starije i mlaðe, mu¹karce i ¾ene.
- Sastavni deo antistres programa je upravo masa¾a toplim jastuèiæima (tamponima), koji se pune zaèinskim biljem i èije specifiène arome deluju umirujuæe i opu¹tajuæe. Tehnika je doneta iz Indije, a uèila sam je u Italiji od instruktora Fulvija Ðemelija. Prilagoðena je na¹em podneblju i omoguæeno je da se kombinuje sa elementima klasiène masa¾e i najklasiènijim tretmanima lica i tela - obja¹njava Tatjana Jevðoviæ, vlasnik "Beauty Imagini".


  DAN OTVORENIH VRATA

Tokom 14. i 15. oktobra najavljen je novi projekat pod nazivom "Open Door", kada æe vrata Centra za masa¾u i kozmetiku lica i tela "Beauty Imagini" biti otvorena za sve kozmetièare. Imaæe prilike da se upoznaju sa Ðorðom Zuninom, vlasnikom kompanije "Mmagi" i da sami isprobaju njegove èuvene preparate.

POKLON ZA ÈITATELJKU

Centar za masa¾u i kozmetiku lica i tela "Beauty Imagini" èitateljki Glasa koja se prva bude javila na telefon redakcije 011/ 3249-125 danas izmeðu 9.30 i 10 èasova poklanja tretman toplim zaèinima i lekovitim biljem.
   
 
 

Me¹avina zaèinskog bilja pravi se prema potrebama klijenta, ali je svakako jedan od osnovnih sastojaka ðumbir koji poma¾e detoksikaciju organizma, proèi¹æava krv i poma¾e da se proèisti limfna staza. Lavanda ima specifièna umirujuæa dejstva, kim je odlièan za sve one koji imaju problema sa nadimanjem stomaka, a cimet depresivnim ljudima vraæa volju za ¾ivotom - obja¹njava Tatjana Jevðoviæ iz Centra za masa¾u i kozmetiku lica i tela.

Masira se zagrejanim tamponima i cilj je da se celo telo utopli jer æe se na taj naèin osloboditi energetskih blokova, a samim tim i bolova uzrokovanih naru¹enom energetskom ravnote¾om. Na ovaj naèin se posti¾e relaksacija i o¾ivljavanje celog organizma. Ponovo se aktiviraju energetski tokovi u organizmu, blokirani razlièitim razlozima meðu kojima se najèe¹æe pominju stres, lo¹a ishrana, negativne emocije, strahovi, alkohol i duvan.

Tamponi od razlièitih zaèina i lekovitih biljaka mogu da se koriste u okviru tretmana za mr¹avljenje, protiv celulita, kao i kod tretmana lica.

Oni koji su imali prilike da u¾ivaju u toplim zaèinima i lekovitim biljkama, tvrde da se o ovoj masa¾i ne mo¾e prièati veæ se jednostavno mora osetiti na svojoj ko¾i.

®. Milenkoviæ,Foto: Rajko Ristiæ
glas javnosti