Veèera i kr¹tenica sti¾u preko interneta

Started by Bred, 09-11-2006, 09:08:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Za nabavke, ¹oping, veèere... ne morate da idete van kuæe. Meso, mleko, voæe i povræe, piæe, sve je moguæe naruèiti preko interneta.
Zbog brzog naèina ¾ivota, odlazak na pijacu ili u op¹tinu po dokumenta predstavlja gubljenje vremena. Zahvaljujuæi internetu i najobiènija kupovina mo¾e da se obavi iz fotelje. Onlajn prodavci na kuænu adresu dostavljaju hranu, karte za bioskop, knjige…

NARUD®BINA - Za nedeljne nabavke namirnica, kupovinu kozmetike ili veèere ne morate da idete u prodavnicu. Prodavnica æe doæi na va¹a vrata. Meso, mleko, voæe i povræe, piæe, sve je moguæe naruèiti preko interneta.
Sedmiènu zalihu hrane, na primer mo¾ete da naruèite tako ¹to æete napraviti spisak i ukucati ga na sajtu Maksi diskonta. Jedini uslov za isporuku jeste da porud¾bina vredi vi¹e od 4.500 dinara. Dostava je besplatna a plaæate pouzeæem. Roba mo¾e da bude isporuèena i istog dana ako onlajn prodavnicu kontaktirate do 13 sati, a u ostalim sluèajevima je dobijate narednog dana.

Poznato je da mo¾ete da poruèite hranu iz restorana telefonom, a odnedavno to mo¾e da se uèini i preko interneta. Na jednom sajtu mo¾ete da naðete spisak restorana koji primaju onlajn narud¾bine, s menijem i cenama. Po¹to ukucate porud¾binu i adresu, dobijete informaciju u kom vremenskom roku æe isporuka stiæi. Zahvaljujuæi internetu, redovi pred blagajnama pozori¹ta, stadiona ili koncertnih sala sada su znatno manji. Preko tiket lajna mogu da se naruèe karte za pozori¹te, koncerte, bioskope, a trenutno imaju internet ponudu za deset koncerata. Cena dostave je 200 dinara.

Ako vam je potreban izvod iz matiène knjige, uverenje o dr¾avljanstvu, mo¾ete da ih zatra¾ite preko sajta op¹tine. Cena dostave je oko 350 dinara, a izvodi se uruèuju u roku od 48 sati.

Prodaja knjiga preko interneta kod nas traje veæ deset godina. Naslove domaæih i stranih pisaca, kao i podatke o uslovima isporuke mo¾ete pronaæi na sajtovima skoro svih izdavaèkih kuæa.
N. Tomiæ ||||

24sata