Praktikum iz toxina 500 din!!!!

Started by spadalo, 21-11-2006, 10:53:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

spadalo

Kosta 500 din i obavezan je! Strasno, raspao se nakon jednog otvaranja, i mislim da predstavlja klasicno otimanje para! (izadavac Farmaceutski fakultet) Kome se zaliti??? Primera radi, praktikum iz kinetike kosta 360 dinara- obimniji  je , bolje opremljen, a jeftiniji, gde je tu logika???!! .grins. razumem da se mora postovati intelektualna svojina i autrorska prava, ali trbalo bi farmeceutski fakaultet da ima na umu da je u pitanju praktikum za intrnau upotrebu na fakultrtu, za studente farmacije( od kojih su mnogi platili 120 000 din. skolarinu), a ne da se vodi logikom - mali tiraz,velika cena - zaraditi po svaku cenu!!

Bred

Slazem se. Isto se desava i sa knjigom iz biohemije (i opste i medicinske). A o stamparskim greskama da ne govorimo. :roll:

mullala

I o tome da nam praktikum iz kinetike ne sluzi nicemu, jer predstavlja zbirku nejasnih tekstova o necemu sto posle ni nemamo na kolokvijumima i ispitu? A nedostaje bas ono sto dolazi na kolokvijumima :)

P.S. mnogo mi se svidja lapsus  :1  fakultrt  :lol:

dona

dzabe se zalimo i kukamo ovako medjusobno treba nesto i preduzeti.
lako je za  praktikum a sta je sa knjigama iz vecine predmeta?
zamislite koliko bi one kostale kad je praktikum toliko a u ostalom besplatno studiranje nije nikad ni postojalo a takodje nije ni obavezno studirati.

spadalo

Knjiga nema-sreca u nesreci! Da ih ima kostale bi ko zna koliko! Logika je jasna- prodaju ljudi praktikume koji skoro pa nicemu ne sluze, a mi kopiramo do besvesti- skripte, beleske, pitanja, kopiramo,kopiramo,kopiramo,kopiramo!!!! ( kad smo kod kopiranja postavicu temu o kopinici na nasem faksu  :smile: ). Da je srece, da ovaj fakultet pokrene neku ozbiljnu izdavacku delatnost, pa da mi kao njihovi puleni, dike i ponos dobijemo poneku beneficiju-popust na obaveznu literaturu ili tako nesto!! To bi imalo mnogo vise smisla! Ovako platis toxine 500 din, sve listove pogubis posle prvih vezbe i ne ostaje ti nista da se pohvalis unucima odakle si ti ucio i kako si dobijao potpise na vezbama!  :lol: :happy:

P.S. Sto se tice lapsusa verovatno su proradile potisnute emocije vezane za fakultet pa je ispao fakultrt ! :lol: