Primedbe na sadrzaj foruma

Started by aziraphale, 17-09-2007, 16:12:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Quote from: Masha on 17-09-2007, 23:07:08
Brede, sledece proste recenice nisu argumenti:
-Sta cete, tako je
-Ne znas ti nista
-To vi ne mo¾ete da shvatite
-Neke stvari nisu za javnost
-Ne vidite ¹iru sliku
-Jbg. zivot je surov  :K( cini mi se da si upotrebio ovog smajlija)
To sto sam rekao stoji ama sve do poslednje reci a u dokazivanje tj "argumentovanje" se stvarno necu upustati jer ce to otegnuti temu na jos 10 strana.
Ovaj komentar
QuoteJbg. ®ivot je surov
se odnosio na ovo
QuoteA oni koji bi mo¾da ¾eleli da doprinesu njegovom kvalitetu æe morati dobro da grebu i rovare i da se pomuèe da shvate - za¹to bi to uop¹te radili.
a poenta je da stavrno nemamo nameru da bas sve serviramo na dlanu i da ce nekad moras potruditi da dodjes do onoga sto ti treba. :wink:
Ubedite me da me veci broj kljucnih reci na kojima se pozicionirate na pretrazivacima ne utice na bolje rangiranje po recima koje zelite da potencirate [u ovom slucaju one koje su vezane za farmacije] i ja cu priznati da ste u pravu.
Posto ovo nikud ne vodi a slutim da je sve ovo pokrenuto u dobroj nameri ali na pogresan nacin predlazem sledece-u nekom probnom periodu-recimo dve nedelje tj do 1.10, moderatori i ja necemo objaviti NIJEDNU c/p vest sa drugih sajtova, totalno cemo prepustiti "oblikovanje" foruma clanovima, ali ja moram imati bar 1 nedeljno nesto novo da stavim pa sad ostaje na vama da se pokazete. Nakon tog perioda, uporedicemo statistike ukupne, posecenost, broj otvorenih tema, teme koje su otvarane , koliko su se ljudi zadrzali na svakoj strani, koliko puta su stranice osvezavane, sve sve sve... Ako ostane isto ili pocne da se smanjuje napustamo taj koncept. Vracamo se na staro uzimajuci sto je bilo dobro u "novom". Ali imajte na umu da ce sad poseta ionako da raste zbog novih brucosa, tako da svako povecanje vece od 20% se moze smatrati uspehom "novog" koncepta.
Eto, mislim da je ovo idealno resenje. :wink:

----------
Elem, svi junaci nikom ponikose.
Ova tema koliko moze da bude korisna toliko je i stete nanela forumu i njegovom renomeu u ocima potencijalnih korisnika.
Posto se niko nije odazvao od "galamdzija" i "ustanika" izvolite vi ostali razmisliti kako mozete KONSTRUKTIVNO I KRAJNJE KORISNO da pomognete forumu-potrebni su nam ljudi za sledece "poslove":
1. Pisanje, pregledanje i objavljivanje eventualno pristiglih radova
2. Uredjivanje Tekstova
3. Agregaciju vesti iz nauke i struke za newsletter koji bi mogao biti pokrenut
4. Deljenje plakata i flajera za forum i 042 broj od kojeg zivimo po fakultetima
5. Deljenje flajera po apotekama
Zanimljivo je i to da se apsolutno niko nije na ovu temu - http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,9391.0.html
Ocekujete da ja i to napisem?
Svako ko ubuduce bude imao primedbe na sadrzaj prvo nek procita ovo i vidi gde moze da se pronadje pre nego sto primedbu uopste uzmem u obzir.
I ono sto mora da zna nevezano za ovu temu-ovde se SVAKI clan maksimalno postuje ali se to ocekuje i od clanova da postuju celokupan Moderatorski tim. Mi nismo NIKOM duzni da polazemo racune i sve sto radimo radimo na DOBROVOLJNOJ bazi i u krajnje dobroj nameri da pomognemo studentima zrtvujuci svoje vreme znanje i strpljenje.
lock.