Jak stisak ruke indikator dugoveènosti

Started by Al-Jasmina, 20-11-2006, 20:46:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dukica

Ma ne ni to,covece,al mojne ni budjavo.a i to za karakter i stisak ruke,trebalo bi vise da sa odnosi na zene,jer muskarci inace imaju jak stisak.
Ne racunajuci one sa kojim Hullio vodi borbu! :K :K :K

mimil

ma da zena bi bas trebala da svoju snagu licnosti ispolji stiskom...

Quote from: Darker on 23-11-2006, 16:01:42
Glupost. Sad treba da se skoncentri¹em da stisnem nekome ruku, ja bacam koske, a to stiskanje ruku mi je tako teatralno i isfolirano... Kao, uuuuuu, ja sam opasan macan, pazi kako sam ti jako stisnuo ruku, ti tako ne mo¾e¹, a? Ili vuèem traume od kuænog prijatelja koji mi je, kada sam bi mali, stiskao ruku iz zezanja najjaèe ¹to mo¾e, pa kao uuuuu ¹to si jaaaaaaak, a ja sve zvezde vidim...

potpuno mi je to stiskanje foliranje...
:cvet

Al-Jasmina

Ja volim kratko blago energicno rukovanje koje mi nekako govori da je osoba vitalna
i ima pametnija posla od foliranja...
buduci da mi onaj ko uvali ''mrtvu ribu'' nekako deluje nadmeno i kao da je na to primoran a gadi mu se
kao da porucuje: Ma ti ces mi preneti neki virus! :lol: :lol: :lol: :lol:

e da mogu... :roll:

Darker cico,
ne brini sad si porastao  :cvet

hulio_salinas

Quote from: Dukica on 23-11-2006, 16:24:38
Ne racunajuci one sa kojim Hullio vodi borbu! :K :K :K

ja vodim borbu sa onima koji nemaju prcvrscenje prste za ostatak tela... totalni ludaci... dodje mi da im otkinem prste i bacim u kantu...   :K :K :K

Morpheus

Ako ista mrzim to je kada mi neko pruzi mlitavu, bezivotnu, u-fazonu-gadis-mi-se ruku.Naravno da ne treba stiskati ruke ljudima kao nenormalan, narocito treba paziti na lepsi pol, ali ipak neka energicnost mora da postoji.Pa jesi li covek ili nisi?!

Smrda

Quote from: Dukica on 23-11-2006, 13:45:46
ma da i to je postalo bezveze..ljubi te danas,bilo ko....danas me je na faxu silno izljubila devojka koju sam videla 5 puta,a pricala 2 puta u zivotu...al bolje nego da mi se ljigavi.....
na to sam mislila....bas se svi ljubakaju ovih dana...
D...ti to zbog sebe treba da se koncentrises....je li vidis sta kaze u tekstu?!?!...a nigde ne pise koliko dugo zivi bacac koske :K...zato....jak,kratak stisak(slusaj Jass)...kao pravi macanos  :cvet :wink:

zivanshe

pa kad te devojka onako lepo pogleda i nasmeje se, ni ne obratish puno paznje na jachinu stiska ruke. :wink:
meni je zao shto ljubljenje vishe nije rezervisano za one koje volish. gubi smisao. :ohwell:

a inache tema, zdravlje i dugovechnost u mushkaraca sa jakim stiskom ruke, shto se meri odredjenim uredjajem a ne tudjom rukom - kul, gud tu nou. :wink: :)

Coolgemini

Zar vam nije isuvishe pizajzlovska i snobovska ova tema?? :K :K
Mislim da uopshte nije bitno kako ko pruza ruku,kojim intenzitetom ili stilom...meni je to tako nebitno...Mislim da je bitnije pruziti ruku poznaniku i prijatelju..a sad kad bismo gledali da li je mlitavo ili previshe jako stisnuo saku,zavrsili bismo u ludnici...To zavisi od temperamenta pojedinca i njegovih osobina..Flegmatican i ''mlitav'' covek ce istoimeno ispruziti ruku,a od energicnog i strastvenog coveka ce vas boleti ruka..prosto... :K

Dukica

Ne treba stiskati ruke ljudima u cilju lomljenja i pokazivanja snaznog temperamenta. Ja licno volim malko jaci stisak( ne di mi polomi ruku),od strane muskaraca ,a od zene normalan.Nekako mi bas prija kad je i malo intenzivniji stisak. Tacno osetim da sam pozdravila necije prisustvo i on/ona moje.
A ljubljenje smara,em sto mi svaki pomeri naocare,em sto se u stvari ni ne poljubite kako treba,nego u vazduh.Vise volim da grlim. :a
Danas prosto kad dodjes u strogo zensko drustvo,bezveze mi je da im pruzam ruku,a jos bezveznije da ih ljubim,kad ih ne znam,a kamoli da ih grlim.Tada ne preostaje nista drugo osim da mahnem svima kolektivno. :~   

willie the scot

ili im jednostavno pokazes finger...ha,ha,ha...

Al-Jasmina

Analfabeta preti palcem a ne kaziprstom!

I meni je grljenje draze od vazduh cmoka,
a budaletine koje lome prste pri rukovanju su sve ostale oterali na zao glas!

CoolG ne slazem se,
why?
Pa zato sto zaista OSETIM to rukovanje kao neku vrstu manifesta te osobe!
Mislim, why se inace rukujemo?
Koji klin moramo da promrdamo tudji gornji pa jos desni ekstremitet?
I jos se izvinimo ako je dodticni lepljiv pa nista od rukovanja...

Rukovanje je vasa mini licna karta....
Da li ste nervozni,
ovakvi onakvi...
SVE se cita iz toga, samo treba biti verziran,
ko za Morzea! :>

Coolgemini

Well,sa ljudima sa kojima se super poznajem,obicno padne dobro rukovanje,a sa drugaricama i zagrljaji i poljupci..Ne vidim razlog da bih morao da osetim ''manifestaciju'' rukovanja sa osobom sa kojom se ne poznajem,bash iz tog razloga sto je to po meni irelevantni faktor ocenjivanja necijeg karaktera..Mislim kakvu cu ja sliku o nekoj osobi steci ako ne osetim njegovu ruku ili ako je osetim?? :K..malo mi je smeshno...ali avaj...ima nas raznih... :wink:

Smrda

zato sad citaj i uci...pa da stiskas jako ruku za ubuduce....hehehe

Al-Jasmina

Quote from: Coolgemini on 25-11-2006, 17:47:33
Well,sa ljudima sa kojima se super poznajem,obicno padne dobro rukovanje,a sa drugaricama i zagrljaji i poljupci..Ne vidim razlog da bih morao da osetim ''manifestaciju'' rukovanja sa osobom sa kojom se ne poznajem,bash iz tog razloga sto je to po meni irelevantni faktor ocenjivanja necijeg karaktera..Mislim kakvu cu ja sliku o nekoj osobi steci ako ne osetim njegovu ruku ili ako je osetim?? :K..malo mi je smeshno...ali avaj...ima nas raznih... :wink:

Aha,
i ti si razni :>

:happy: :cmok :cvet
:lol:

Darker