Forum novih lidera

Started by Natasa, 20-11-2006, 19:52:26

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Natasa

Forum Liderstva je projekat koji za cilj ima razumevanje, podsticanje i unapreðivanje liderstva meðu mladima, kao i formiranje sna¾ne mre¾e inovativnih, strate¹ki orijentisanih mladih lidera, koji æe zasigurno biti pokretaèi pozitivnih promena u buduænosti i u Srbiji.

Centralni dogaðaj u okviru Foruma je jednodnevni seminar koji æe se odr¾ati 5. decembra 2006. godine na 25. spratu zgrade poslovnog centra "U¹æe", Beograd.

Svi prijavljeni potencijalni delegati æe proæi selekciju i biæe blagovereneo obave¹teni o rezultatima. Krajnji rok za apliciranje je 25. 11. 2006.
    Aplikaciju mo¾ete preuzeti ovde.
    Aplikaciju je OBAVEZNO popuniti na engleskom jeziku. Uz aplikaciju je obavezno poslati i CV.
    CV mora biti popunjen prema EURO CV obrascu koji mo¾ete preuzeti ovde.

Aplikaciju i CV ¹aljete na e-mail jelena.zrnic[et]newleaders.org.yu

- pripremni seminar za delegate koji su pro¹li selekciju se planira za 30. 11. 2006.
    Mesto de¹avanja: Ekonomski fakultet u Beogradu, amfiteatar 5.

Potencijalni delegati na konferenciji su: mladi ljudi od 17 do 27 godina, lideri studentskih i nevladinih organizacija, nagraðeni iz Fonda za mlade talente Vlade Republike Srbije, lideri srednjo¹kolskih organizacija kao i ostali mladi ljudi koji su pokazali svoje talente i potencijale, ¾ele da ih uposle i iskoriste u svrhu pozitivnih promena u Srbiji, kako bi je uèinili boljim mestom za ¾ivot!

ZNACI svi studenti Farmaceutskog Fakulteta, automatski i clanovi NAPSer-a mogu da se prijave. Sam organizacioni komitet, a ne NAPSer ce birati ucesnike!

http://www.newleaders.org.yu/indexsr.html

Natasa

Cao svima,

Danas je poslednji dan za prijavu!
Besplatan je kurs! Traje jedan dan.

Smrda

e poa mene zanima ali nisam tu..
a oce biti opet nesto oavko pocetkom sledece godine....

Natasa

ako bude i ako ga nadjem javi cu...ne znam da li pise nesto na sajtu povodom toga...da li je godisnj dogadjaj?

pop

Na zalost, ja tek danas videh  :ohwell:

pereca

Jos danas mozes da se prijavis. Samo napred!

Bred

Izgleda im se nije javilo dovoljno ljudi :>

pereca

Nije, nego je od pocetka prijava bila do 29.11. (dakle moze da se prijavi i 29.11.)  :wink:

pop

Jbg, opet ne videh na vreme. Izgleda da mi bas nije sudjeno da odem. Bio sam na jednom slicnom seminaru, ali pre skoro 5 godina. Bilo je ultra mega giga zanimljivo, svi predavaci su bili toliko dobri da nam je bilo zao kad se zavrsilo, a posle je bila organizovana zurkica, sve u svemu - fenomenalno iskustvo. Nadam se da ce biti jos toga i da cu se na vreme prijaviti.

Natasa

koliko mi rekose prijavilo se 250 ljudi, a 150 moze da ucestvuje