Vozac Ledi Dajane bio drogiran i pijan

Started by Bred, 12-12-2006, 09:01:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Istraga o misterioznoj smrti Ledi Di je trajala dve godine i ko¹tala je oko tri miliona evra
Istraga o misterioznoj smrti Ledi Dajane je trajala dve godine i ko¹tala je oko tri miliona evra. Poslednji izve¹taji ukazuju da princeza nije bila ubijena, veæ da je vozaè njenog i Dodijevog Mercedesa bio pijan i drogiran. Ipak, jo¹ je mnogo stvari koje su ostale nerazja¹njene i ne uklapaju se u zvaniènu verziju.

MISTERIJA - Dajana nije bila trudna ni verena za Dodija Fajeda, teorija o tome da je engleski dvor naruèio njeno ubistvo pada u vodu, a za sve je kriv vozaè koji je pod dejstvom alkohola i antidepresiva kroz tunel u Parizu vozio poput manijaka. Na te zakljuèke je za poslednje dve godine potro¹eno oko tri miliona evra. Suvi¹e jednostavno da bi bilo istinito? Britanci ne veruju rezultatima istrage koja se bli¾i kraju. Zato ¹to mnogi koji su najomiljeniju princezu u istoriji dobro poznavali tvrde da je ¾ivela u velikom strahu i da je znala da æe je ubiti.

Vozaè je u krvi imao tri puta veæu dozu alkohola od dozvoljene, a konzumirao je i antidepresive zbog èega je u tunelu izgubio kontrolu nad vozilom. Spekuli¹e se da su uzorci njegove krvi zamenjeni i da je ljaga baèena na pogre¹nog èoveka. Skeptici se pitaju za¹to kljuèni svedok, vozaè drugog automobila koji je uèestvovao u sudaru nikada nije identifikovan i za¹to je Dajana, iako se bolnica nalazi veoma blizu odvezena u nju tek posle dva sata.

Dodijev otac Mohamed Fajed tvrdi da je njegovog sina i Dajanu ubio britanski tajni agent D¾ejms Andason maskiran u paparaca, a da je ubistvo naruèio princ Filip koji nije odobravao njihovu vezu i nikada ne bi dozvolio da Dajana osramoti britanski dvor udajom za muslimana. Andason je nekoliko godina posle sporne saobraæajne nesreæe pronaðen mrtav u zapaljenim kolima na jugu Francuske. Poruka koju je Dajana napisala 10 meseci pre smrti, a u kojoj ka¾e: "Moj mu¾ planira da do¾ivim saobrajnu nesreæu, kvar na koènicama i da imam ozbiljnu povredu glave da bi mogao da se o¾eni" je zanemarena.

Dajana je ¾elela da izaðe iz zaèaranog kruga, nesreænog braka sa Èarlsom i poku¹a da pronaðe svoju sreæu. Hrabrost joj nije manjkala, ali ulozi su bili mnogo veæi nego ¹to je bilo ko mogao da predpostavi. ||||

24sata