LPG protiv celulita

Started by Bred, 12-05-2006, 11:46:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 11 Guests are viewing this topic.

Bred

Celulit je definisan kao dermopanikulozna deformacija ili fibrosklerozna panikulopatija. On predstavlja uveæanje masnih æelija i nagomilavanje vode u predelu regije dermisa i hipodermisa

Pi¹e: M.M., LPG Estetic

Kada masne æelije narastu, one gube oblik i strukturu i ispoljavaju se u “narand¾ine kore” na povr¹ini ko¾e. Glavi problem, u stvari, predstavlja to ¹to ovaj proces narastanja masnih æelija rezultuje slabijom cirkulacijom, smanjenjem metabolièkih procesa, nagomilavanjem masnoæe, gubitkom elastina i fibrozom na ko¾i.

On je èesta ¾enska bolest. U proseku 90% ¾ena izmeðu 30. i 54. godine ga ima. Najèe¹æe je formiran u predelu gluteusne regije (zadnji deo butina i stra¾njica) sa veæim ili manjim intezitetom. Otporan i neuklonljiv èak i niskokaloriènim dijetama i fizièkim ve¾bama. Kao takav èini i estetski i psihièki problem za preko 80% ¾ena dana¹njice.

Za¹to ga mu¹kraci nemaju?

Jedna od stvari koja razlikuje mu¹karce od ¾ena je i struktura epidermalnog sloja ispod povr¹ine ko¾e. Kod ¾ena on je vertikalno formiran, a kod mu¹karaca horizontalno. ®enski estrogeni hormoni programiraju ove æelije da nagomilavaju masnoæu.

Ovo dovodi do izgleda narand¾ine kore, popularno nazvane celulit.

©ta je LPG ma¹ina?

Ako do sada niste imali prilike da se susretnete sa LPG ma¹inom, va¾no je da znate da je to medicnska ma¹ina kompjuterski programirana (poslednji model ove ma¹ine veoma je poznat i priznat svugde u svetu), koja je jedini i najzdraviji naèin uklanjanja celulita i masnih naslaga. Trenutno na tr¾i¹tu ne postoji ne¹to ¹to bi moglo da daje zdravije i efikasnije rezultate. U pitanju je medicinska metoda - endermologija. Nema nikakve veze sa drugim ma¹inama kao ¹to su elektro-stimulacija, razne kozmetièke i druge metode. Kada se uradi serija tretmana, celulit se ukljanja trajno.

Principi rada aparata: aparat radi na bazi limfne drena¾e (vakuumski + masa¾no) u cilju pospe¹ivanja protoka limfe i krvi u vezivnom i potko¾nom sloju i na taj naèin vr¹i razgradnju masnih naslaga i celulita koji se javljaju usled zapu¹enosti limfnog sistema i periferne cirkulacije u vezivnom sloju. Direktno podstièe metabolièke procese koji daju fenomenalne i sigurne rezultate u leèenju celulita i ostalih estetskih problema vezanih za endermologiju, podstièe metabolizam celog organizma i obezbeðuje detoksikaciju organizma (zdravlje na prvom mestu), smanjuje obim na problematiènim regijama (mr¹avljenje). Pospe¹uje cirkulaciju i podi¾e stanje celog organizma. Pobolj¹ava izgled ko¾e i vr¹i zatezanje...

Pored estetskih tretmana za ¾ene i mu¹karce LPG poseduje i druge programe kao sto su:

- Zatezanje opu¹tene ko¾e

- Uklanjanje bolova u leðima

- Sportske povrede (ligamenti, tetive, otoci, modrice)

- Tretmani postporoðajne figure

- Tretman o¾iljaka i opekotina

- Tretmani pre i posle liposukcije

- Tretmani umornih i te¹kih nogu

- Programi sportske masa¾e

- Relaksacione masa¾e

- Tretmani limfnog edema

Vi¹e o specifiènim funkcijama LPG aparata u nastavcima koji slede

Lena

I ko¹ta ðavo i po...

Ali jeste, ka¾u da je najefikasniji...samo ¹to slabo ko mo¾e to sebi da priu¹ti.