Najbolji pokloni za Novu godinu

Started by Korisnicko Ime, 30-12-2006, 17:31:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Korisnicko Ime

Evo ih nekoliko brzih the best of the best instant gadget predloga, koji æe vam pomoæi da se odluèite i potro¹ite pravo bogatsvo. Ili ne ba¹ toliko.

Sony T50

Ako ste od onih koji tra¾e beskopromisni kvalitet, niste skloni eksperimentima sa novim proizvoðaèima i cena vas, dokle god je dovoljno skupo, uop¹te ne zanima Sony-jevo novo èedo od digitalnog fotoaparata sa oznakom T50 je va¹ izbor. Rezolucija 7.2 miliona piksela uz podr¹ku vrhunskom Zeissovom objektiva sa 3X poveæanjem biæe vam dovoljni da va¹u uslikanu draganu okaèite na bilbord ispod njenog prozora. Stil je u prepoznatiljivom Sony maniru a metalno kuæi¹te garantuje brojne uzdahe prijatelja, poznanika i ljubomornih klinaca iz kraja. Dodajmo da je ugraðen i pravi tehnolo¹ki biser u vidu ekrana osetljivog na dodir, ¹to æe odu¹eviti i najveæe ¹trebere. Ah da, ovaj macan je mr¹av svega 25 mm pa æe se odlièno uklopiti uz va¹u top model devojku.



iPod Nano RED

Lepo je meni, ali za Novu godinu treba da bude lepo svima! Ako ste se prepoznali u ovome, onda je crveni iPod Nano prava kupovina. Pored uobièajenih crne, srebrne, zelene, plave i pink Apple nas je obradovao i novogodi¹njim crvenim iPodom. Pritom æe od svakog prodatog primerka deo zarade pripasti Globalnom fondu protiv Malarije, AIDS-a i Tuberkulose. Cela akcija je pokrenuta na inicijativu frontema grupe U2 Bonoa. Pa nego koga drugog, sigurno se pitate. Provedite novogodi¹nje praznike zadovoljni zbog dobroèinstva ali i vrhunske kupovine. iPod znaèi najbolji zvuk, beskrajno ¹mekerisanje vlasnika i do¾ivotnu zahvalnost onoga ko je primio poklon. Ako ih pronaðete negde, zato ¹to smo mi sve pokupovali.



Robosapien V2

Robosapien V2 je robot koji ume da ðuska, imitira borilaèke ve¹tite, ima kameru i daljinski upravljaè. Ovo je obavezna kupovina za sve koji su ikada pri¹li raèunaru, a da ne prièamo za Starwars-Odiseja fanove. Postoje i alternative, pre svega u obliku Sony-jevog digitalnog kera Aibo, ili jo¹ jednog humanoidnog robota Robonove. Ipak, Robosapien pru¾a odlièan odnos cene i moguænosti a njegova virtuelna intilegencija æe vas dovesti do napada smeha zbog kojeg æete malo posle ponoæi, po¹to saznate ko je pobedio u Velikom bratu pozvati hitnu pomoæ. Buduænost je stigla, veæ vas zami¹ljamo kako se danima igrate sa ludim robotom dok je va¹a smorena lep¹a polovina oèekivala samo jedan skromni komplet Victoria’s Secret, a ne neku glupavu igraèku. Ne sekirajte se! Uskoro æe i ona shvatiti da ste bili vizionar, kada umesto nje jedan slièan robot bude unono3vao kuæu.



Dell XPS M2010

Ako patite od nekog megalomanskog poremeæaja, onda je najveæi, najmoæniji i najskuplji prenosivi raèunar ikada Dell XPS M2010 prava stvar za vas. Ekran dijagonale 20.1 inèa uèinio ga je pravim monstrumom, ali æe èelièna ruèica oblo¾ena ko¾om lepo leæi u va¹u ne¾nu ¹trebersku ¹aku naviknutu na mekanu tastaturu i toplinu Help menija. Ovo èudo je opremljeno Windows XP Media Center operativnim sistemom, a jedino ¹to bi dodali je neki od USB tv tunera èime M2010 postaje ultimativni multimedijalni izbor koji æe zameniti èitav skup razlièitih ureðaja. Èak ni najveæe estete (èitaj – moja ¾ena) neæe imati problem da ovaj model smeste u dnevnu sobu. U kuæi¹tu raèunara na¹lo se mesta za sistem zvuènika koji podrazumeva èak i subwoofer, a ovaj model jo¹ i pere, pegla i kuva. Pa skoro da je tako.



Pioneer PDP-427XD


Po poslednjih istra¾ivanjima vi¹e od 60% graðana Srbije doèekaæe Novu godinu pored malih ekrana. Izvojte se iz proseka i doèekajte 2007. pored stvarno velikog ekrana. Pioneer PDP-427XD je nova plazma legendarnog proizvoðaèa koji kao da ne zna za izraz kompromis. Pregr¹t ulaza, podr¾an rad sa zapisima visoke rezolucije i odlièan zvuk, dovoljno je razloga da potra¾ite slobodan zid. Ako tra¾ite stvarno najbolje, onda je ovo va¹ izbor, a Pioneer je premenio i novu tehnologiju Direct Colour Filter koja obezbeðuje najcrnju crnu koju smo ikada videli jo¹ od kada je Dart Vejder polomio sve redom, a tu su jo¹ i nenormalno dobri uglovi vidljivosti. Kupite i neki od DVD/DIVX plejera istog proizvoðaèa i do osmog januara ne morate da izaðete iz kuæe. To je bar na¹ plan.



Autor je direktor marketinga firme Ewe Computers.
B92

Smrda

izvini,majke ti....a pare?!?!?
ccccc.....bas su skromni ti pokloni...

Korisnicko Ime

Ja se ne bi bunio recimo za jedan iPod :>
Skromno :K