Problemi sa Nintendo ''Wii'' konzolom

Started by nasty girl, 14-01-2007, 14:37:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nasty girl



Nova igraèka konzola kompanije Nintendo izazvala je odu¹evljenje i veliki odziv kupaca ¹irom sveta. Meðutim, do¹lo je do problema - naime, korisnici su poèeli da se ¾ale da im kontroleri ispadaju, tj. bolje reèeno izleæu iz ruku, i razbijaju najèe¹æe ekrane, zidove ili èak prolaznike.

Kontroler izgleda kao obièan daljinski upravljaè, a mo¾e poslu¾iti za direktno upravljanje likom u igri, naprimer, ako igrate tenis kontroler postaje teniski reket, u nekoj akcijonoj avanturi kontroler æe postati sablja, maè ili èarobni ¹tapiæ, a u simulaciji trka volan.

Nintendo je priznao da je vezica be¾iènog kontrolera preslabo napravljena i da kod entuzijastiènih i zanesenih igraèa èesto ispada iz ruku. Nintendo æe zato dopustiti kupcima da zamene èak 3,2 miliona konzola tj. vezica. Kompaniju æe to stajati nekoliko miliona dolara, ali u Nintendu smatraju da neæe bitno uticati na prodaju.

Nintendo konzola ''Wii'' u prvoj nedelji lansiranja prodata je u vi¹e od 600.000 komada, èime je kompanija zaradila 190 miliona dolara.

www.sto-posto-zabava.com (http://www.sto-posto-zabava.com)

stef

 Probao sam je...Umorio sam se...Vise volim klasicno igranje, da se opustim, a ne da bildujem biceps.Zato imamo teretane i dr.