Sta se desava ako se kolokvijumi ne poloze ni 12.feb.

Started by farmaceut u tripu, 24-01-2007, 21:10:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

farmaceut u tripu

Da li neko zna odgovor na to pitanje?! Pretpostavljam de nace dati potpis-verovatno nece moci da se overi semestar! Jel to znaci da necemo moci da vezbamo drugi semestar i druge predmete ZBOG KINETIKE???
Danas, su izasli rezultati kolokvijuma na zvanicnom sajtu faksa (btw,sajt je porazavajuce ruzan i krajnje socijalan, i totalno nefunkcionalan, a od kad smo upisali fakultet pune nam glave pricom da smo na extra nivou, farmacija pa 100 mesta prazno :djavo )
  Na istom sajtu pise obavestenje u kome se kaze da posle 12.februara vise naca biti termina za polaganje kolokvijuma! Meni jedino ostaje da ako ne dobijem potpis ne uplatim preostalih 60 000 din. skolarine i da se na taj nacin borim protiv ovog maltretiranja! Mislim da ce onda oni juriti nas, a ne mi njih!
Izvinjavam se zbog ogorcenosti, ali gomile uzaludnih kolokvijuma proizvode bes i nista vise .grins.!!
Pozdrav za forumase i posebno kreatore foruma- ljudi mogli biste da date neki koristan savet ljudima koji su na faksu kako se pravi zanimljiv sajt ( i to skupo da pnaplatite, barem 121 000 din.- ne bi mi bilo zao da celu moju skolarinu vama daju), za njih je vreme ocigledno stalo! :wave:

Bred

Hahaha, jos, farmaceute u tripu stvar je daleko komplokovanija nego sto na prvipogled izgleda sto se tice fakultetskog sajta.
Elem, nama su na vezbama rekli da uglavnom svi poloze iz drugog puta a ti zagrej stolicu i nabiflaj te formulice, idi na konsultacije i moras poloziti. :wink:

Kamicak

Da li neko zna u koliko sati je prvi kolokvijum u ponedeljak?

irena

Prema informacijama sa Zavoda, prvi kolokvijum je u 14h a drugi u 15h, u ponedeljak.