Men vs women

Started by hunny_bunny, 05-03-2007, 22:23:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hunny_bunny

Manifest mu¹karaca

OVO NIJE NIKAKAV ©OVINISTIÈKO PROPAGANDISTIÈKI STAV - OVO JE JEDNOSTAVNO ISTINA

MI MU©KARCI SMO JEDNOSTAVNI

Napokon sve stoji crno na bijelo; dani, kojima su ¾ene govorile da nas ne razumiju, su odbrojani. Ovime dobivate jedno moæno oru¾je koje æete dati va¹im ¾enama u ruke i koje æe pomoæi da vas va¹e ¾ene konaèno poèinju razumijevati!

MANIFEST MU©KARACA (jednom zauvijek!)

Gospoðama, gospodiènama, damama, suprugama, djevojkama, zaruènicama i svima drugim ¾enama:
1. Ako misli¹ da si predebela, tada vjerojatno i jesi! Ne pitaj me ni¹ta o tome, ne ¾elim odgovoriti na to pitanje.
2. Kada ¾eli¹ ne¹to, dovoljno je da to i zatra¾i¹. Da pojasnimo jednu stvar: Mi smo JEDNOSTAVNI! Mi ne razumijemo nikakva suptilna i indirektna pitanja! Ona jednostavno ne funkcioniraju kod nas! Èak ni ona suptilna i indirektna pitanja, koja bi svakoj ¾eni trebala biti jasna!
3. Kada postavi¹ neko pitanje, na koje u biti i ne oèekuje¹ odgovor, nemoj se èuditi kada doðe odgovor koji nisi htjela èuti!
4. Mi smo JEDNOSTAVNI! Kada te zamolim da mi doda¹ kruh, mislim upravo to - da mi doda¹ kruh! Time ti ne predbacujem ¹to kruh nije na stolu. Kod nas nema nekih skrivenih poruka niti predbacivanja. Mi smo stvarno JEDNOSTAVNI!
5. Mi smo JEDNOSTAVNI! Nema nikakvog smisla da me pita¹ na ¹to upravo mislim! 96,5 posto vremena mu¹karci misle na seks! Ne, mi nismo opsjednuti, to je jednostavno jedna stvar, koja nam prièinja najveæu radost!
6. Mi smo JEDNOSTAVNI! Ponekad ne mislim samo na tebe. To nije ni¹ta stra¹no. Molim te da se navikne¹ na to. Zato te molim da me ne pita¹ na ¹to mislim, ako nisi spremna razgovarati o politici, ekonomiji, filozofiji, nogometu, alkoholu, nono3ma, guzicama ili autima.
7. Petak/subota/nedjelja = puno ¾derati = prijatelji = nogomet na televiziji = pivo = lo¹i maniri. To ti je kao puni mjesec ili plima i oseka - jednostavno neizbje¾no!
8. Kupovina mi ne prièinja nikakvo zadovoljstvo i nikad, ba¹ nikad neæe!
9. Kad idemo negdje van, ¹to god da ima¹ na sebi super ti stoji. Kunem se!
10. Ima¹ dovoljno odjeæe i obuæe. Plaè je ucjena! Da sam sebe dovedem do financijske propasti nije nikakav dokaz moje ljubavi prema tebi!
11. Veæina mu¹karaca ima 3 para cipela. Ponavljam: mi smo JEDNOSTAVNI! Ne znam odakle ti ideja da ja mogu znati koji ti od tvojih 30 pari cipela najbolje stoji.
12. Jednostavno odgovori poput da ili ne su potpuno dovoljni kod svakog pitanja!
13. Kada ima¹ problem, zamoli me samo da ti pomognem rije¹iti ga. Ne oèekuj isto sa¾aljenje koje inaèe dobiva¹ od svojih prijateljica.
14. Glavobolja koja traje 8 tjedana nije glavobolja! Idi doktoru!
15. Kada ka¾em ne¹to ¹to se mo¾e dvojako tumaèiti i jedno od tumaèenja te uznemiruje, budi sigurna da mislim ono drugo!
16. Svi mu¹karci vide samo 16 boja! Trula vi¹nja je voæe, a ne boja!
17. Mi volimo pivo kao ¹to vi volite ruène torbice. Vi nas ne razumijete; ne razumijemo ni mi vas!
18. Kada te pitam ¹to ti je, a ti ka¾e¹ da nije ni¹ta, vjerovat æu ti i pona¹ati se kao da ni¹ta nije bilo!
19. Nemoj me pitati da li mi se sviða¹! Kada ne bi bilo tako, ja ne bih vi¹e bio tu gdje jesam!
20. I na kraju osnovno pravilo: U sluèaju najmanje nedoumice, dileme ili sumnje, o èemu god se radilo, uzmi uvijek ono najjeftinije ili najjednostavnije!!!

MI SMO STVARNO JEDNOSTAVNI!!!





Manifest ¾ena

(odgovor na manifest mu¹karaca)

OVO NIJE NIKAKAV FEMINISTIÈKI PROPAGANDISTIÈKI STAV - OVO JE JEDNOSTAVNO ISTINA

Napokon sve stoji crno na bijelo; dani, kojima su mu¹karci govorili da nas ne razumiju, su odbrojani. Ovime dobivate jedno moæno oru¾je koje æete dati va¹im mu¹karcima u ruke i koje æe pomoæi da vas va¹i mu¹karci konaèno poèinju razumijevati!

MANIFEST ®ENA (jednom zauvijek!)

Gospodi, supruzima, deèkima, zaruènicima i svim drugim mu¹karcima:

1. Ako misli¹ da ne mo¾e¹ zadovoljiti ¾enine potrebe, tada vjerojatno niti ne mo¾e¹!
2. Bilo kakva suptilna i indirektna pitanja su iskljuèivo ona retorièka. Niti jedna pametna ¾ena ne oèekuje da æe dobiti odgovor. Zapamtite, to je jednostavno razmi¹ljanje na glas. Niste pozvani da komentirate! Uostalom, ako vas se ne¹to direktno pita redovito ostanete zabezeknuti.
3. Kada te zamolim da mi doda¹ kruh, molim te uèini bar to bez pogovora Ne predbacujem ¹to ni¹ta ne poma¾e¹ u kuæi, ¹to je sijalica na lusteru crkla prije 2 tjedna i ¹to sudoper curi, jer sam znala da si ni¹-koristi od prvog dana kad sam te vidjela!
4. Nema nikakvog smisla da me pita¹ na ¹to upravo mislim. Sigurno se pitam kako sam zavr¹ila tu s tobom i oèajnièki poku¹avam naæi barem jedan razlog za¹to te jo¹ uvijek volim.
5. Mi smo komplicirane! Ponekad ne mislim samo na tebe i da imam za oprati 3 ve¹ma¹ine tvojih prljavih gaæa i skuhati ti veèeru. Tako da ako ti to smeta napravi si sam. Imam i ja pravo na ¾ivot!
6. Petak/subota/nedjelja = veèera vani = izlazak = prijateljice = alkohol plus ne¹to ¹to vi mu¹ki nikada neæete saznati!
7. Kupovina u dru¹tvu mu¹karca nam ne predstavlja nikakvo zadovoljstvo, niti ba¹ nikad neæe. Vodimo vas iskljuèivo kao rezervni izvor ke¹a!
8. Kad idemo negdje van, ¹to god da ima¹ na sebi, a da to nisam kupila ja, izgleda katastrofalno! Kad æe doæi taj dan da se ne moram s tobom sramotit u javnosti!?
9. Imam dovoljno odjeæe i obuæe! Ako ih dragi ti nisi kupio, poludit æe¹ od zavisti, jer to znaèi da ti je ¾ena pametnija i sposobnija od tebe! Svi znamo da ti je to nemoguæe za podnijeti!
10. Veæina ¾ena ima pristojan broj pari cipela u ormaru, isto kao ¹to mu¹karci imaju pristojnu kolièinu piva u fri¾ideru. Ne, nisam ti kupila jo¹ pive isto k'o ¹to mi ti nisi kupio jo¹ cipela. Zato prestani to vi¹e pitat!
11. Bilo kakvi odgovori na pitanja nisu potrebni, jer æemo, bez obzira na va¹e mi¹ljenje napravit po svojem!
12. Kada ima¹ problem, mo¾e¹ oèekivati zagrljaj i sa¾aljenje, ali si ga rje¹avaj sam! Ne zanimaju me detalji i uopæe ne ¾elim imati nikakvog posla s tim!
13. Ima¹ pravo! Glavobolja koja traje 8 tjedana, nije glavobolja! To je pouzdan znak da te vi¹e jednostavno ne ¾elim!
14. Kada ti ka¾em ne¹to ¹to se mo¾e dvojako tumaèiti i jedno od tumaèenja te uznemiruje, budi siguran da mislim upravo na to!
15. Mi volimo ruène torbice, kao ¹to vi volite pivo. Vi nas ne razumijete, dok mi vas razumijemo u potpunosti, jer ste vi JEDNOSTAVNI!
16. Kada te pitam ¹to ti je, ima da se pravi¹ da ti ne¹to zaista je ili inaèe nema hopa-cupa veèeras!
17. Nemoj me pitati da li mi se sviða¹, jer ti se odgovor mo¾da neæe svidjeti. A i obja¹njenje bi moglo biti predugaèko!
18. Nemojte si misliti da si toliko bitni i nezamjenjivi. Ima vas na tisuæe. Svih velièina i oblika.
19. Kada vam ¾ena ka¾e da ona i jo¹ dvije prijateljice idu nekuda na vikend, to nikako ne znaèi da idu zajedno i na isto mjesto!
20. I na kraju. U sluèaju dileme ili najmanje nedoumice ili sumnje, o èemu se god radilo, uzmi uvijek ono ¹to ti se najmanje sviða. Oboje znamo da je to prava stvar!