Plavu¹ino Pismo Sinu

Started by nasty girl, 23-01-2007, 12:38:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nasty girl

           
Dragi sine,

Pi¹em ti ovo pismo, kako bi znao da ti pi¹em. Ako dobije¹ ovo pismo, znaèi da je dobro stiglo. Ako ga ne primi¹, javi mi, tako da ti ga ponovo po¹aljem. Pi¹em sporo, jer znam da sporo èita¹.
Neki dan je tvoj otac proèitao u novinama da se, po statistikama, veæina saobraæajnih nezgoda dogaða 1km od kuæe, tako da smo se nedavno i mi preselili malo dalje od kuæe. Kuæa je prelepa, imamo èak i ve¹ ma¹inu, ali ne znam da li radi. Juèe sam stavila ve¹ da se pere, povukla vodu i ve¹a vi¹e nije bilo...
Ovde vreme i nije tako lo¹e. Pro¹le nedelje samo je dva puta padala ki¹a - prvi put je trajalo 3 dana, a sledeæi put 4.
U vezi one jakne koju si ¾eleo, tvoj ujak Pjer mi je rekao da, ako ti je budemo slali, da skinemo dugmad, po¹to su dosta te¹ka, jer to bi vi¹e ko¹talo, tako da smo skinuli dugmad i stavili ih u d¾ep.
Napokon smo sahranili tvoga deda: prona¹li smo njegovo telo kada smo èistili kuæu. Bio je u ormaru od onog dana kada je pobedio, dok smo se igrali skrivaca.
Pre nekoliko dana eksplodirala je boca plina u kuhinji: tvog oca i mene je izbacilo van kroz prozor: koji osecaj! Nakon toliko godina, otac i ja smo prvi put iza¹li napolje zajedno.
Po¹to veæ spominjem tvoga oca - dobio je novi posao! Jako je ponosan. Ispod njega se nalazi oko 500 ljudi... zaposlili su ga na gradskom groblju... odr¾ava travnjak.
Tvoja sestra Julia, zna¹ ona koja se udala za svog mu¾a... napokon je rodila! Ne znamo jo¹ pol, tako da ne znam da li si postao tetka ili ujak... ako bude curica, tvoja sestra æe je zvati po meni... Èini mi se malo èudno da svoju æerku zove "mama".
Tvoj roðak Pol se o¾enio... po celi dan se moli pred ¾enom, jer je devica. I da zna¹ da vi¹e ne viðamo tvoga ujaka Isidora, onoga koji je umro pro¹le godine...
A da ne govorim o tvom bratu ®anu... on je grozan... zatvorio je vrata od auta, a unutra su ostali kljuèevi. Morao se vratiti u stan kako bi uzeo duplikat i kako bi nas sve izvukao iz vozila. Katastrofa!!!
Dobro sine, neæu ti napisati adresu, jer ne znam koja je. Porodica koja je ovde pre nas ¾ivela, uzela je kuæni broj sa zida i ponela ga sa sobom.
Ako vidi¹ Margarit, pozdravi je, a ako je ne vidi¹ nemoj joj ni¹ta govoriti.

Mama koja te voli.

PS: Htela sam ti poslati ne¹to para, ali sam veæ zatvorila kovertu.