poklapanje ispita

Started by milicagm, 29-08-2006, 21:31:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

milicagm

Interesuje me kada ce poceti usmeni u prvom terminu?Potvrdjivanje  za usmeni je isto kad i potvrdjivanje za prakticni iz farmaceutske.I sta da radimo ako nam se poklope termini?Postoji li mogucnost da usmeni pocne tek po zavrsetku prakticnog iz farmaceutske? :roll:

Adonis_Vernalis

Usmeni u prvom terminu pocinje u ponedeljak, 04.09. leta gospodnjeg 2006. po rasporedu koji ce biti istaknut odmah posle zavrsetka potvrdjivanja izlaska na ispit. Potvrdjujete izlazak na ispit kod profesora kog vam je "dodelio" racunar u Dekanatu, a kome ste dopali saka, videcete na spiskovima koje obicno zakacimo za vrata Instituta.

Raspored polaganja pravimo na sledeci nacin: poredjamo vasa imena po azbucnom redu, a onda vas podelimo u grupe od 5-6 studenata. Moje koleginice mogu da pitaju i vise grupa u toku dana; ja imam snage samo za dve: jedna obicno bude oko 9, druga obicno oko 12. Posle toga, iscedjen kao limun brisem kuci da se regenerisem.

Desava se da se ispiti poklope, iako se, mi nastavnici, uvek pazljivo dogovorimo znatno pre samog ispita. Ukoliko mislite da ce se u vasem slucaju nesto tako desiti, vi mozete odabrati kasniji termin iz farmakognozije, ili doci kod nas i zamoliti da vas premestimo u neku drugu grupu za polaganje naseg usmenog ispita. To je kod nas moguce i namerno vas ne saljem da menjate termin na Farmaceutskoj hemiji, gde je to skopcano sa izvesnim maltretmanom... :)

zoranav

danas sam bila kod prof.Silvane i rekla mi je da ce koristiti ista pitanja kao prof.Zoran i prof.Nada,i da nece biti prepoznavanja biljaka.rekla je da svako to kratko pitanje predstavlja samo uvod  o toj drogi ili jedinjenju,sto znaci da se ne treba uciti po pitanjima,vec se mora uciti sve,a pitanja predstavljaju samo smernicu kako traba uciti i sta je najbitnije.nadam se da ce vam ove informacije koristiti.bye

zooca

Gledala sam raspored ispita za jun,prakticni iz gnozije je 11.06, a istog dana u 10h je ispit iz etike.Hoce li biti nekih promena :`?

Adonis_Vernalis

Do juna ce se vec naci izlaz iz corsokaka

:gay:

orchis

A sta je sa aprilskim rokom? Gnozija usmeni pocinje sutra, a po svemu sudeci zbog svog prezimena ja cu biti prvi dan, a imam i biohemiju sutra i vezbe iz tehnologije :`?

Adonis_Vernalis

Orchis,

a sta ako vi sutra izadjete i, blago meni, polozite?

Vezbe cete, ionako, lakse nadoknaditi nego ispit...

No, kako god vam drago.

orchis

nadajmo se da je tako...