Vojnik se ubio u kasarni

Started by Roben, 27-03-2007, 22:11:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Roben

Владо ако шиптари хоће и тај део Србије (а ја сам рођен и одрастао у том делу Србије) постоје професионалне јединице којима је то посао. Не слажем се да у војсци нешто научиш и зато сам против служења, а ако нападну мој град наравно да ћу да га браним. Наша војска се распала а и она каква је била раније била је чисто глуварење. По мени трба да постоје курсеви које похађаш неколико недеља у свом месту да научиш неке основне ствари и по мени је то добро решење.

vladimir

Quote from: Roben on 02-04-2007, 15:43:34
Владо ако шиптари хоће и тај део Србије (а ја сам рођен и одрастао у том делу Србије) постоје професионалне јединице којима је то посао. Не слажем се да у војсци нешто научиш и зато сам против служења, а ако нападну мој град наравно да ћу да га браним. Наша војска се распала а и она каква је била раније била је чисто глуварење. По мени трба да постоје курсеви које похађаш неколико недеља у свом месту да научиш неке основне ствари и по мени је то добро решење.

Èime bi je branio, uzme¹ bejzbolku i èeka¹ dobro obuèenog teroristu da napadne? :hmm
Obuka o rukovanju oru¾jem ti je go ku*ac ako ne postoji lanac komandovanja, jer onda bi svako mogao da puca kako mu se æefne...A i nije poenta da samo èeka¹ da tvoj grad bude napadnut, ako i neèiji drugi grad napadnut, treba mu pomoæi.
Takav naèin razmi¹ljanja nas je i doveo ovde gde jesmo...Èekanje da ti pokucaju na vrata... :roll:

Moje mi¹ljenje (veæ milion puta napisano ovde) je da mu¹karci treba da prodju vojsku i obuku u njoj, za ne daj Bo¾e ako zatreba...Super ako budemo imali profesionalnu vojsku, ali te¹ko da æe se to ostvariti s obzirom na to koliko bi ko¹tala profesionalna vojska.A do tada, mislim da bi trebalo da mu¹karac prodje kroz tako ne¹to.To je moje lièno ubedjenje...

Bred

Vladimire paranoises. Za sada, Siptari ce se zadovo,jiti ovim sto dobiju a o buducnosti brinuce se profesionalna vojska cije se formiranje najavljuje za 2010.god.

vladimir

Sine, gleda¹ li ti malo vesti?
Obrati pa¾nju malo ¹ta su juèe ©iptari sa juga Srbije tra¾ili od medjunarodne zajednice.
A ta profesionalna vojska se planira otkad znam za sebe i do sada je trebala da bude formirana jo¹ pre 10 godina. :roll:
®ivi bili pa videli...

Bred

Quote®ivi bili pa videli...
Upravo tako.