Prijava za radno mesto blagajnika

Started by pop, 10-11-2006, 12:38:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pop

Пријава

~ за радно место благајника ~


Радим радњу, вршим посао, сређујем ствари. Старам се за поверено. Пре-галачки изгарам. Бринем бригу. И туђу ако треба. Налазим решење. Једном речју служим сврси.

Ценим себе, људи ме цене још више, а вредим неслућено. Свак би поже-  лео пријаву једног оваквог младића. Једног заиста наочитог младића. Леп, друштвен, духовит, осећајан, паметан, досетљив, бистар, способан...
Добронамеран али не лакомислен и лаковеран, одмерен али не подозрив и ситничар, бескомпромисан али не искључив.
Поштењачина.
Душа од човека, величина људска, горостас духовни, богат- ство непроцењиво врлина небројених... човек од идеје, полета, поверења. Красота од красоте  на овоме свету.

Шта да кажем?! Ја сам прави избор.
Ја знам;
Ја хоћу;
Ја могу.

Најбољи сам. Ја сам очекивање послодаваца, спокој надређених, уздани-    ца сарадника. Џокер који ускаче у све комбинације, прилика која се не пропушта, могућност која се прихвата оберучке.

Све у свему, ја сам добар човек. И што је најбоље од свега, озбиљан сам између редова. И да неко не помисли да се хвалим овим истица-њем чињеница које ме красе, не било тога. Ја сам заиста једна изузетна личност и беспрекоран радник.




Добро, можда је све ово требало завити у другачију форму,      не давати замаха људској сујети, бити пријемчивији за слух оних који ће читати ово. Можда није требало толико китити,  али неке ствари ипак стоје.


Ето, само седам година службовања имам у Народној Банци Југославије у ЗОП-у (Завод за Обрачун и Плаћање) при оделењима платног промета и ЛБТ-а (ликвидатура-благајна-трезор) на пословима:
-     трезора,
-   благајне и ликвидатуре (динарска и девизна благајна у раду са правним и физичким лицима као и мењачки послови са физичким лицима и овлашћеним мењачима на пријему и контроли стране валуте),
-     контроле;

затим, по расформиравању службе, рад у приватним мењачницама
-     на шалтерским
-     и координаторским пословима;

те рад у приватнoj компанији као:
-   референт финансијске опперативе (благајна, ликвидатура и остали послови финансијске оперативе),
-   вршиоц дужности шефа финасија (праћење динарских и девизних прилива, расподед средстава, плаћања, контакти са добављачима),
-     и на пословима интерне контроле.

То је укратко то. Средњошколско обрбазовање, у почетку рад најједноставнијих послова у области економије, лако савладавање нових задатака, сакупљање и примена искустава старијих сарадника, унапре-ђивање пословања, поверење надређених и напредовање у служби...
Разумевање токова новца.
Рад у великим фирмама и сарадња са великим бројем људи, разумевање потреба и могућности како службеника са једне, тако и странака са друге стране шалтера, праћење прописа, документације, састављање извештаја...


Сад, шта је - ту је. Смелије би ја излазио пред вас да имам нешто више знања енглеског језика него морам овако да се довијам да привучем пажњу некако, мада неке ствари заиста стоје.

А и тај енглески!!! Није ту Бог зна какав ниво потребан. ОК. ОК. ОК. Баш ако неко има посебне жеље: Can you wait the second. И шта?! Увек има ту неко да ускочи.

Не кажем, има још људи који би могли да задовоље ваше потребе и да        не размишљате о томе, али би и ја баш  могао лепо да се уклопим.


Да. Овај... Ето то сам  хтео да кажем, да се пријављујем за радно место благајника. Ту могу у најкраћем року почети квалитетно  и самостално да обављам поверене послове. За неко друго радно место како ваше потребе и моје могућности буду дозвољавале. Ето толико.

с поштовањем:


Предраг Поповић,
30 година,  из Београда,  IV степен стручне спреме
знање рада на рачунару,  познавање енглеског језика,  регулисана војна обавеза


Мите Ракића 12/17,  Београд,  тел. 011-413-506,       моб. 064-1389-064
                                                                                          или  063-1389-063

vladimir

Ili pro¹lo neodredjeno: ONOMAD...