10 nacina da vas DEVOJKA sutne i sta oni znace(navedeni razlog-stvarni razlog)

Started by nasty girl, 13-02-2007, 10:26:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nasty girl

10. Ne mogu, ti si mi kao brat - Podsecas me na onog idiota sto svira klavijature u grupi "Neverne bebe".
9. Postoji mala razlika u nasim godinama - Ti si jedan starkelja iz doba Jure.
8. Ne privlacis me u "tom" pogledu - Ti si najruzniji kreten kojeg sam ikada videla.
7. Moj zivot je trenutno previse komplikovan - Ne zelim da sve vreme budes uz mene jer mozda cujes pozive mojih ostalih momaka.
6. Vec imam momka... - ... koji je u stvari moja macka i pola boce Jack Danielsa.
5. Ne zelim sklapati veze sa ljudima sa kojima radim - E, covece, ne bih te vidjala ni u istom solarnom sistemu, a kamoli u istoj zgradi.
4. Nisi ti kriv, to je zbog mene - Nisam ja kriva, to je zbog tebe.
3. Trenutno sam koncentrisana na svoju karijeru - Cak i nesto tako dosadno kao moj posao je bolje nego da se vidjam s tobom.
2. Ne zelim se udavati - Zaklela sam se da necu imati nista sa takvima kao sto si ti.
1. Ostanimo samo prijatelji ! - Zelim da budes u blizini kako bih mogla da ti pricam bolne detalje o ostalim muskarcima sa kojima se vidjam.

hulio_salinas

aahahahhahhahaaa... legendarno!!!

pogotovo:

4. Nisi ti kriv, to je zbog mene - Nisam ja kriva, to je zbog tebe.

Smrda

cvjetic

ha,ha,dobra zajebancija....
koja je u vecini tacna...
samo sto se svaka situacija razlikuje..
mozda kad nesto kazes,to stvarno tako i mislis..
ima i iskrenih ljudi...

stef

Quote from: nasty girl on 13-02-2007, 10:26:18
7. Moj zivot je trenutno previse komplikovan - Ne zelim da sve vreme budes uz mene jer mozda cujes pozive mojih ostalih momaka.
1. Ostanimo samo prijatelji ! - Zelim da budes u blizini kako bih mogla da ti pricam bolne detalje o ostalim muskarcima sa kojima se vidjam.

Ovi su poznati...! :djavo
4. Nisi ti kriv, to je zbog mene - Nisam ja kriva, to je zbog tebe. A ovaj obicno ja upotrebljavam...

lycos

odbojkasica

slazem se sa svih 10 stavki...ali si zaboravila da u zagradi stavis(MA RUZAN SI!!!)

hulio_salinas

Lycose, znaam, znaam... U told me...   :wink:

Ali verujem u bolje sutra!!   :~ :~

Excuse me for OFF...   :cvet

Mishica