Goga tuzi Aleksandra

Started by Bred, 14-06-2007, 15:06:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Bred

Izvor: PRESS

Pevaèica i uèesnica rijaliti-¹oua "VIP Veliki brat" podnela sudu predlog za obezbeðenje dokaza protiv Pressa, zbog teksta "Gogin ruèni rad"

Pevaèica Goga Sekuliæ, uèesnica rijaliti-¹oua "VIP Veliki brat", podnela je Prvom op¹tinskom sudu u Beogradu predlog za obezbeðenje dokaza protiv dnevnog lista Press i urednika rubrike d¾et-set Aleksandra Jovanoviæa. Predmet ve¹taèenja je tvrdnja iz teksta pod naslovom "Gogin 'ruèni rad' i 'vaðenje budale'" koji je u Pressu objavljen 10. juna, a u kojem Jovanoviæ, takoðe uèesnik ovog rijaliti-¹oua, iznosi svoje utiske o boravku u Kuæi "VIP Velikog brata".

Pored tvrdnje da "Goga nije masturbirala Ognjenu", predlog sadr¾i i zahtev za saslu¹anje Ognjena Ivanoviæa na date okolnosti, a reè je o standardnoj proceduri pred podizanje tu¾be. Kako saznajemo, Goga se na ovaj korak odluèila po savetu advokatske kancelarije Branimira Gugla.

- Jasno je da Goga ¾eli da se po ovom predmetu saslu¹a Ognjen Ivanoviæ, jer æe on u narednom periodu boraviti u Dubaiju i neæe u svakom trenutku biti dostupan organima pravosuða - ka¾e na¹ izvor, i nastavlja:

- Neobièno je ¹to advokati Sekuliæeve nisu obavestili Press i Jovanoviæa o ovom predlogu, jer su oni u njemu navedeni kao protivnici predlagaèa. To nije obaveza, ali je uobièajena advokatska praksa.

Saslu¹anje Ognjena Ivanoviæa zakazano je za petak, ali se po svemu sudeæi mladi maneken neæe odazvati pozivu:

- Goga mi je rekla da æu mo¾da biti pozvan da dam izjavu, ali meni to sada ne treba - ka¾e Ognjen, i dodaje:

- Za nekoliko dana idem u Dubai, gde æu ostati tri godine i stvarno mi nije neophodno da se pojavljujem po novinama i sudovima. Ne ¾elim da komentari¹em to ¹to se u kuæi de¹avalo izmeðu Goge i mene, niti æu davati bilo kakve izjave na sudu. Ko je zakuvao neka i re¹ava, a ako hoæe da se tu¾aka, neka se tu¾aka. Za razliku od nekih, ja sam u potpunosti bio svestan kamera i znao sam da se sve snima 24 sata - ka¾e za Press Ognjen Ivanoviæ.

Aleksandar Jovanoviæ ka¾e da Goga poku¹ava da na ovaj naèin izaðe iz medijskog æorsokaka:

- Sud æe imati lak posao, jer je dovoljno da pogleda TV snimak koji je zavr¹ne veèeri, kroz retrospektivu, prikazan celoj Srbiji. Na njemu se jasno vidi kako Ogi le¾i na krevetu, a Goga mu sve vreme dr¾i ruku na "budali". Èak je i ona sama, videv¹i taj snimak, izjavila: "Auuu, ovo mi ba¹ nije trebalo!" Ona ili ¾eli da nastavi da sebi daje autogolove, ili je ubeðena da æe, tu¾eæi mene, ponovo postati medijski eksponirana i miljenica novinara koje je do juèe poni¾avala.
(R. J.)