Parfem za internet zavisnike!

Started by Roben, 23-03-2007, 15:12:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Roben

Parfem za internet zavisnike!

Jedan od vodeæih modnih brendova u svetu, Kelvin Klajn ponovo je ispred svih, ovog puta sa parfemom za "tehnoseksualce"!

Ovaj parfem neæete naæi u radnjama, jer se prodaje iskljuèivo putem interneta, a i reklamna kampanja æe se odvijati samo na "globalnoj mre¾i". Na ovaj potez kuæa "CK" se odluèila da bi opravdala naziv "tehnoseksualac" koji je 2005. godine ustanovljen za internet subkulturu.

Novi parfem, pod imenom "CK In2u", mo¾e se nabaviti preko internet stranice www.ck2inu.com, dok æe u virtualnom svetu nazvanom "Second Life" biti moguæe nabaviti njegovu virtualnu verziju u "CK" virtualnom prodajnom centru na virtualnom ostrvu Avalon.

Virtualnim parfemom æe gradjani "Second Lifea" moæi da prskaju osobe oko sebe i tako putem "mehuriæa" zapoèinjati razgovore, a sa posebnim fla¹icama pisaæe se virtualni grafiti!
U "Second Lifeu" æe poèeti i Kelvin Klajnovo takmièenje za najbolju fotografiju.

Marketin¹ki struènjaci ovog brenda se nadaju da æe novi parfem postiæi isti ili bolji uspeh od onog koji je 1994. godine imao "CK One" uniseks parfem, reklamiran kao parfem za "generaciju X".

(MONDO)