Utisci nakon posete Galenici?

Started by BK, 05-03-2007, 13:44:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Enea

Toliko ste je ovde popljuvali, da ja nishta nisam ni ochekivala, mozda bash zato sada imam utisak da uopste nije losa... ili mi mozak fura po nekom soc drajveru =))

BK

To je dobro, jer meni kad obicno bilo sta nahvale uvek se razocaram jer ocekujem previse, ovo kad ne ocekujes nista ...moze i da naidje nesto lepo

Dukica

jedini utisak je ona falusna kornjaca
ispred fabrike.... 8)
nazalost, jos jedna od raspadnutih firmi..
nije ni cudo kad su jedva isplatili onog Panica, nesrecnog... :F

Enea

eh, da... mi smo imali nekakvu jako dobru prezentaciju o antibioticima...

jecapereca

Takodje, ni moj utisak o galenici nije bio los jer sam pre toga svasta cula, mislila sam da je tamo teska socijala, kad ono medjutim... u sustini ok, kad se uzme sve u obzir, stanje u zemlji...Samo mi nije jasno ovi ljudi sto su se razocarali i napljuvali fabriku sta su zamisljali da je sve u space fazonu  :nonono:

Weishaupt

Neradi se o spejs fazonu,radi se o proizvodnji lekova.Ako ti mislis da se masina posle tabletiranja cisti tako sto dodje pet tetkica sa nekim kofama i sa nekim krpama pere masinu i celu prostoriju.Da li bi ti da se malo zamislis gde je ta krpa,kofa i voda bila pre toga,mozda u wc-u?Da li bi to tako radila?Da li se to tako radi? Razmisli sledeci put kada ti lekar prepise njihov lek.

Enea

jecapereca

@weishaupt
Samo ako ce da ciste mashinu sa krpom koja je bila u kofi u wc-u! :wall: daj, ne preteruj! :nene:
Po tvojoj prichi znachi da pre 20 god. nisu ni cistili mashine ako ih sad tako chiste