Reèi hvale za pojedine profesore i asistente

Started by aziraphale, 03-09-2006, 15:31:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Mislim da cu podeliti owu temu. Al tek kad dodjem do kompa :roll:

krajina

po¹to se tema zove"reèi hvale za profesore i asistente"ja bih da pohvalim prof.Nadu,jer je dobar profesor i dobar èovek,¹to je jako bitno,a i kod nje sam dobila jedinu 9-ku u ¾ivotu. POZDRAV

MiKy

plavooka je car  :~ ..par puta sam odradjivala vezbe i kod one sa  :shock i ona je ok ali nekako ne zna da zainteresuje ljude...sva je fina..   Miro :pljes:     ....naravno  :pljes: i za ceo institut gnozije,ostali su mi u lepom secanju...(za razliku od fiziologije :OFF)

zoe

Е 'оћу и ја да хвалим Миру! Стварно је феноменална! А и Јелена је екстра! :)

Али мислим да смо мало сморили са хваљењем ових фармакогноста... :>

Јес' да је тема у оквиру форума фармакогнозија ( :hmm), али асистенткиње са фармацеутске морају бити споменуте. Па стварно се не зна која је боља! Бранка, Славица, Милкица, Николина... Да покажу, да помогну, да упуте, да изађу у сусрет и за могуће и за немогуће ствари! :)

maxy

Asistentkinja Mira je super,uvek izlazi studentima u susret,lepo objasnjava.
A sto kaze Zoe i asistentkinje na farmaceutskoj su super,meni je bila Slavica i odlicna je za saradnju

laclaire

Quotea hemicari su potpuno ludi...a ludilo raste, sto je "visa" hemija u pitanju... uvrnuto

:)  Gde je na toj skali organska hemija?  :>

Ja sam malo zalutao u ovu temu, ali da iskoristim i ja da pohvalim moje koleginice sa farmaceutske...uvek su prijatne i nasmejane(bar kad mene vide  :) ) i super za saradnju.

zooca

ajde malo hvalite i prof.Silvanu :lol:Salim se,kakva je na ispitu?