Baka - pljaèka¹ica banke

Started by Roben, 06-04-2007, 21:55:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Roben

Baka - pljaèka¹ica banke

Jedna baka iz Pensilvanije opljaèkala je banku noseæi u ruci nenapunjen pi¹tolj, kako bi pomogla sinu u finansijskim nevoljama.

Merilin Divajn (76) iz Boldvina, priznala je krivicu posle nagodbe sa tu¾iocem, a njen advokat i rodjaci nadaju se da æe proæi sa uslovnom kaznom, iako bi za pljaèku mogla da dobije izmedju pet i deset godina zatvora.

"Ona ne predstavlja opasnost za dru¹tvo", izjavila je njena rodjaka Suzan Makdejd. "Njoj nije mesto u zatvoru. To je bio samo oèajnièki poku¹aj da pomogne nekome u nevolji. To ¹to je uradila nije u redu, ali nikog nije povredila".

Starica je u¹la u filijalu Ne¹enel siti (National City) banke u predgradju Pitsburga i od dvoje blaganika kojima je pretila praznim pi¹toljem, otela skoro 6.000 dolara (4.500 evra), a potom primorala policiju da je goni autom kroz naseljeni deo grada.

Njen suprug Rejmond isprièao je da je ona poslednjih godina uzela nekoliko zajmova u visini izmedju 25.000 dolara (18.800 evra) i 30.000 dolara (22.500 evra) da pomogne njihovom sinu.

(Beta)

nasty girl


Wolf

E, pa, za hrabrost zasluzuje :pljes: :K

Bred

QuoteStarica je u¹la u filijalu Ne¹enel siti (National City) banke u predgradju Pitsburga i od dvoje blaganika kojima je pretila praznim pi¹toljem, otela skoro 6.000 dolara (4.500 evra), a potom primorala policiju da je goni autom kroz naseljeni deo grada.
Pazi bakicu mis'im :shock: