Poljoprivrednici podr¾avaju "barske dame"

Started by Roben, 18-04-2007, 20:40:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Roben

Poljoprivrednici podr¾avaju "barske dame"

Udru¾enje noænih barova Srbije zala¾e se za legalizaciju prostitucije, a podr¹ka je najavljena
iz Nezavisnog sindikata poljoprivrednika Srbije iz Po¾ege!

Predsednik tog sindikata Mi¹o Ada¹eviæ rekao je da æe se poljoprivrednici "svim sredstvima boriti da se zahtev Udru¾enja noænih barova Srbije za legalizacijom prostitucije usvoji".

On je naglasio da se vi¹e od 70.000 èlanova sindikata poljoprivrednika sla¾e sa njegovom idejom da se podr¾i zahtev Udru¾enja noænih barova i ka¾e da ima "jak argument".

"Mladim poljoprivrednicima u Srbiji to je glavna rekreacija i za¹to ne legalizovati prostituciju. Sa druge strane, najva¾nije od svega jeste da u Srbiji poène da se radja ¹to vi¹e dece, a to dodje kao neka vrsta obuke. Bez konkurencije nema nataliteta i to svima mora biti jasno", ka¾e Ada¹eviæ, prenosi "Glas javnosti".

On svoje stavove potkrepljuje i tvrdnjom da su "u maloj Po¾egi pre Drugog svetskog rata, u tada bogatoj i uredjenoj Srbiji radila dva kupleraja" i da je njegov pradeda, koji je subotom redovno poseæivao jedan od kupleraja, u to vreme imao "devetoro dece".

"Taèno se znalo; radnim danima i subotom pre podne u kupleraj su i¹li zanatlije i domaæini koji su u radnjama i na njivama ostavljali predradnike i kalfe da rade, subotom po podne - vojnici, ¹egrti i kalfe, a uveèe su dolazili ¾andari...", prenosi Ada¹eviæ iskustva svog dede.

"I pradeda i deda bili su pravi domaæini za to vreme. Pradeda je bio Solunac, imao devetoro dece, najmladje dete rodilo mu se kada je imao 60 godina, i ni¹ta mu nije smetalo da subotom redovno ode do kupleraja i da se upozna sa novim devojkama", ka¾e Ada¹eviæ.

(MONDO)