Uskoro serija o zagrebaèkom podzemlju

Started by nasty girl, 20-04-2007, 22:03:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nasty girl



Hrvatska producentska kuæa "Ava", koja je poznata po sapunicama "Vila Marija", "Ljubav u zaledju" i "Obièni ljudi", poèinje ove nedelje snimanje nove visokobud¾etne serije "U lovi" o zagrebaèkom podzemlju devedesetih godina.

Biæe snimljeno 12 jednosatnih epizoda, a svaka epizoda predstavljaæe zasebnu prièu. Serija æe pratiti odrastanje petorice glavnih likova u zagrebaèkom podzemlju, u kome vlada haos i ratno doba.

"Najveæi deo radnje odvija se u Zagrebu, a neki su dogadaji sme¹teni u Beograd, Padovu, Moskvu, srednju Bosnu i Sloveniju", rekla je portparolka "Ava" Martina Suba¹iæ i dodala da to ne znaèi da æe se serija snimati na tim lokacijama, pi¹e hrvatska ¹tampa.

Prièa obradjuje ratno vreme u Zagrebu, u kojem prijatelji iz kvarta ulaze u svet kriminala, s planom da postanu gospodari zagrebaèkog podzemlja.

Za sve glavne mu¹ke uloge u novoj seriji anga¾ovani su mladi glumci Hrvoje Klobuèar, Amar Bukviæ, Du¹an Buæan, Ivan Glovacki i Janko Popoviæ Volariæ.

Scenario su radili Milo Ostoviæ i Sa¹a Podgorelac, a reditelj je Roman Majetiæ, koji je za Tonijem Huljiæem vlasnik kuæe "Ava".

Snimanje serije biæe zavr¹eno u julu, a jo¹ nije poznato na kojoj hrvatskoj nacionalnoj televiziji æe biti emitovana.

Sapunice produkcijske kuæe "Ava" "Vila Marija", "Ljubav u zaledju" i "Obièni ljudi" prikazuju se i u Srbiji.

(Beta)

Al-Jasmina

Cudo pa nisu vise nasih glumaca angazovali,
ali dobro..i onako nasi glume bolje pa se jace istice amaterizam ostalih :K