Posle 28 godina utvrdili da je slon slonica

Started by nasty girl, 24-04-2007, 22:05:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nasty girl



Tajvanski zoolo¹ki vrt postao je predmet ismevanja nakon ¹to je otkriveno da su njegovi struènjaci èitavih 28 godina za jednu slonicu mislili da je slon, pi¹e lokalna ¹tampa.

Zoolo¹ki vrt ©ou¹an u Kaohsiungu na jugu Tajvana dobio je na poklon dva afrièka slonèeta od jednog amerièkog zoolo¹kog vrta 1979. godine, a njegovi struènjaci su bili uvereni da se radi o mu¾jaku u ¾enki, pa nisu ni proveravali njihov pol.

Slonovi su nazvani Ali i Eni i podizani su kao par. Èak im je pre pet godina bilo organizovano i venèanje. Ali je uginuo 2003. bez potomstva, ali se niko nije zapitao zbog èega je tako. Tek kada su nakon toga u zoolo¹kom vrtu 'slonici' ¾eleli da nabave novog slona, veterinari su utvrdili da je i Eni mu¾jak.

Zoolo¹ki vrt se izvinio svim posetiocima zbog krajnje neuobièajene gre¹ke i najavio da æe proveriti pol svoje 683 ¾ivotinje kako ne bi ponovno do¹lo do zabune.

RTS

Masha

28 godina niko nije provalio!!! Pa da su se zapitali zbog cega nema bebe slona verovatno bi malo bolje zaglednuli i uocili da se Eli i Ani ne razlikuju. Sta li je taj veterinar radio 28 godina?

Wolf

I za 28 godina nisu videli tog slona kako
npr. vrsi malu nuzdu?!