Kviz Milioner kreæe od ponedeljka

Started by Korisnicko Ime, 07-04-2007, 08:48:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Korisnicko Ime

Kviz "®elite li da postanete milioner" voditelja Ivana Zeljkoviæa ponovo kreæe s emitovanjem od ponedeljka 9. aprila na televiziji B92.

Zeljkoviæeva produkcijska kuæa "Adventid¾" najavila je da æe od ove sezone "Milioner" biti "atraktivniji i zanimljiviji nego ikada", jer osim pet umesto ranija tri miliona dinara nagrade, u kvizu ima "jo¹ nekih iznenadjenja kao ¹to su nove igre za gledaoce".

U svetu popularan britanski kviz od 2001. godine licencno je u Srbiji prikazivala BK televizija sve do polovine pro¹le godine kada je emitovanje prestalo sa gubljenjem nacionalne frekvencije te medijske kuæe.

U "Milioneru" jedan od deset takmièara sistemom eliminacije dolazi u "vruæu stolicu" iz koje mora da odgovori taèno na 15 pitanja ukoliko ¾eli da osvoji maksimalan iznos novca.

Takmièar ima neogranièeno vreme za odgovore, kao i tri vrste pomoæi
- da se uklone dva od èetiri ponudjena odgovora, pomoæ publike i pozvati prijatelja telefonom.

"Milioner' nije samo kviz. Njegov vizuelni identitet i muzika koja ga prati su toliko postale popularne i prepoznatljive da skoro ¾ive za sebe. To je sluèaj i sa kompjuterskim igricama zasnovanim na ovom kvizu, a koje su sastavni deo skoro svakog kuænog raèunara", saop¹teno je iz "Adventid¾a".

Prvu emisiju novog ciklusa "Milionera" televizija B92 prikazaæe u ponedeljak 9. aprila od 21.00.

(Beta)

mikele

Драго ми је да се ''милионер'' враћа на ТВ екране.По мени је то најбољи квиз који се приказује код нас и због тога ми је било криво што га није било неко време.
А сада су и награде веће,тако да ће бити још занимљивије за гледати.

AquArius

Zeka vodi ili? ... ?  :hmm

Vidim da je on na svim reklamama,
ali znam da je njegova kuca kupila licencu,
pa mi vise ich nije jasno  :>

Masha

#3
I ja se radujem. Skroz mi je super taj kvizic. I da, i dalje ga vodi Zeka i pored toga sto je glavna nagrada povecana na 5 miliona, uvedena je jos jedna, cetvrta, vrsta pomoci.

mikele

И даље води Зека квиз,а та четврта помоћ није помоћ за такмичаре,већ је то нека фора за гледаоце.
Тако сам бар ја скапирао,мада можда грешим,ко ће га знати. :hmm

Masha

Pa ta cetvrta pomoc je jos uvek tajna, mislim da niko ne zna sta je tacno u pitanju. Sutra uvece je kviz pa cemo saznati.

tarantulica

I....?

Da li je neko gledao?

Shta je tajanstvena 4. pomoc?  :hmm

Jack-Jack

Cetvrta pomoc je najobicnija zamena pitanja...  :ball2:

Darker

Extra, Jack, ovog puta mo¾da proðe¹, hahahahahhaha :djavo :djavo :djavo

Jack-Jack

Meni treba pomoc prijatelja - lekara koji bi mi umesto ovih mojih rahiticnih prstiju montirao neke Prste-O-Matic 2000 SE, sve u cilju prolaska "brzih prstiju"  a005.
Sve dotle mi nova pomoc nije od pomoci  :hm  8)

mikele

Ова четврта помоћ је скроз ок. :pljes:
Моје је мишљење да та помоћ,по некада,може баш да помогне.Нарочито када ти улети неко  :bljak: питање,тј питање из неке области ''буди Бог с`нама''.А свако има по неку област коју нема појма и за коју нема никога ко би могао да му помогне.

tarantulica

Ili kad neko dobije pitanje iz oblasti koju super zna, a u trenutku se zablokira....

Kao onaj na¹ kolega koji se dvoumio koliko atom kiseonika ima elektrona...  :cvet

Svaka mu èast u svakom sluèaju, znao je neverovatne stvari  :Bog

Masha

Od vulkanizera do milionera

SKROMNI MILIONER

Ago¹ton Legvari, koji je u "Milioneru" osvojio 2,5 miliona dinara, osvojene pare neæe spiskati ni na luksuzna putovanja ni na skupa kola

NOVI SAD - Vulkanizer iz Baèkog Gradi¹ta Ago¹ton Legvari prvi je èovek koji je u kvizu "®elite li da postanete milioner" taèno odgovorio na 14 pitanja i tako osvojio 2,5 miliona dinara! Dodu¹e, ovaj privatnik kuæi bi poneo i sumu od pet miliona dinara da nije odustao od poslednjeg pitanja, iako bi njegov odgovor, ispostavilo se, bio taèan.

- U trenutku kada sam odluèio da odustanem, u glavi su mi bila deca i supruga. Razmi¹ljao sam da li da idem dalje, pa ¹ta bude, ili da uzmem 2,5 miliona dinara. Ipak sam se re¹io da odustanem, jer je 2,5 miliona dinara mnogo vi¹e od 150.000, koliko bih osvojio da sam pogre¹no odgovorio. Nisam ¾eleo da razoèaram njih èetvoro - poèeo je Ago¹ton svoju prièu.

Ago¹ton Legvari doèekao nas je u radnim pantalonicama i majici ispred svoje radnje koja se nalazi u maloj prizemnoj kuæi. Skromnost koja krasi ovu porodicu vidi se iz svega. Ago¹ton ni sada, kada ima dva milionèeta u d¾epu, ne ¾eli da prestane sa poslom i u¾iva u novcu. On ka¾e da mu je najte¾e bilo to ¹to je nedelju dana morao da æuti, odnosno da ne obelodani familiji i najbli¾im prijateljima koliko je novca osvojio.
- Kviz se snimao nedelju dana pre nego ¹to je emitovan. Tako da, iako smo znali ¹ta smo osvojili sedam dana ranije, nismo o tome smeli da prièamo javno - rekao je Legvari.
Agostonu je, kaze,bilo teze od ostalih uèesnika, jer mu srpski nije maternji jezik, te mu je trebalo malo vi¹e vremena da "sa¾vaæe" postavljeno pitanje. Od osvojenih para kupiæe novi name¹taj, ne¹to æe ulo¾iti u posao, a deo novca potro¹iæe na putovanja.

- Sigurno je da neæemo letovati na luksuznim destinacijama, niti æemo kupiti novi automobil. Otputovaæemo u dva veæa grada u zapadnoj Evropi, za na¹u du¹u - obja¹njava novopeèeni milioner, koji je pre 20 godina sam auto-stopom obi¹ao mnoge gradove, pa je tako posetio i Amsterdam.

Ovaj 43-godi¹nji vulkanizer zavr¹io je Vi¹u graðevinsku ¹kolu u Subotici, ali je pre 15 godina poèeo da se bavi poslom koji mu nije struka jer, kako ka¾e, nije mogao da bira, a moralo se ¾iveti. Legvari se za kviz spremao tako ¹to je malo uèio, ali i da se podseæao nekih stvari koje je zaboravio.

- Imao malo znanja, malo sreæe, ali, ¹to je jako bitno, uspeo sam da smirim ¾ivce - objasnio je tajnu svog uspeha dobitnik 2,5 miliona dinara kojem je ovo drugo pojavljivanje u ovom kvizu. Prvi put se pojavio pre tri godine, ali nije uspeo da proðe "brze prste", pa je poku¹ao ponovo i èekanje mu se isplatilo. Supruga koja je sa njim bila u studiju u trenutku kada se snimala emisija, èuv¹i da je Ago¹ton osvojio 2,5 miliona dinara promenila je boju i bilo je pitanje da li æe izdr¾ati da sedi do kraja emisije.

- Poznavajuæi Ago¹tona, on bi sigurno nastavio i rizikovao. On je uporan i i¹ao bi do kraja, ali verovatno je prevagnulo to da odustane i ne rizikuje veæ osvojeno - ka¾e Magdolna, koja radi u Beèeju u jednoj laboratoriji. Sve koleginice su joj èestitale i pitale kako je uspela da ostane pribrana do kraja.

izvor www.kurir-info.co.yu

hulio_salinas

Svaka mu cast. Madjar, ali dobar!

:Bog