Crveni krst nudi poslednju modu

Started by Korisnicko Ime, 25-04-2007, 13:03:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Korisnicko Ime

Pronala¾enje odgovarajuæe odeæe u prodavnicama je dovoljno te¹ko, ali pronala¾enje skupih modnih marki po niskim cenama u humanitarnim prodavnicama polovne odeæe èini se kao nemoguæa misija.

Potpuno renovirana prodavnica Crvenog krsta, koja se nalazi u Èelsiju, mo¾e predstavljati izuzetak i veliku olak¹icu za sve osobe koje ¾ele da kupuju skupe stvari po niskim cenama, a da pri tom poma¾u i osobama koje nemaju nikakvih sredstava za ¾ivot.

Prodavnica polovne robe, umesto starih odela sa zakrpama na rukavima, svojim posetiocima nudi torbe i veèernje haljine Vivijen Vestvud.

Poznate osobe poput Boba Geldofa, Kejt Midlton i Marka Ovena stoje u redu kako bi sebi obezbedili neke od ovih skupih stvari po veoma niskim cenama, ili pak, kako bi ne¹to od svojih dragocenosti poklonili Crvenom krstu.

Prodavnica Crvenog krsta je nakon skoro tri meseca renoviranja u svoju ponudu uvrstila cipele D¾imija Èua vredne 400 funti - koje se prodaju za 85 funti, torbe Luj Viton vredne 700 funti koje kupci mogu uzeti za 120 funti kao i venèanicu Ketrin Voker koju kupci umesto za 2000, mogu kupiti za 250 funti.

„Prodavnica je poznata po stvarima popularnih dizajnera kao i po veoma retkim odevnim predmetima. Imamo velike kolièine ovakve odeæe po¹to na¹e mu¹terije ovde ne dolaze samo da bi u¹tedele novac, veæ i da bi ostavile ne¹to od svoje skupe odeæe kako bi pomogle Crvenom krstu. Prodavnica ne prima donacije samo odeæe skupih dizajnera, primamo sve ¹to mo¾e pomoæi ljudima, ali takve stvari ¹aljemo drugim prodavnicama, a one stvarno retke i skupe zadr¾avamo“, izjavila je Keti ©imel, nekada modni konsultant za velike prodavnice kao ¹to su Harrods i Fenwick, a sada jedna od osoba zadu¾ena za voðenje ove neobiène prodavnice.

b92