DATASTATUS u saradnji sa NAPSer-om nudi povoljnije knjige za studente farmacije

Started by Natasa, 01-03-2007, 19:17:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Natasa

Biti kvalitetan strucnjak izmeu ostalog znaci i biti spreman na ucenje tokom cele svoje karijere. To je nesto sto se u poslednje vreme dosta potencira u celom razvijenom svetu. Razlog za to je sa jedne strane realnost zivljenja u vremenu kada tehnologije razvijene danas vec sutra zastarevaju, a sa druge strane zato sto strucnjaci cija se edukacija zavrsava dobijenom diplomom vremenom imaju sve manje dodira sa aktuelnostima iz oblasti kojom se bave sto najcesce dalje dovodi do niza problema sa tendencijom eksponencijalnog rasta koji se direktno manifestuju u drustvu u kome zivimo.

U ponudi DATA STATUSA nalazi se preko 10 000 raspolozivih baza podataka drugih firmi, preko 20 000 podataka o casopisima i oko 3 miliona podataka o stranim knjigama.

Prva akcijska ponuda ce poceti 5. marta i trajace do 19. marta. Nize cete naci naslove koje smo odabrali za Vas kao prvu ponudu. Jos jedanput Vas podsecamo da ce ubuduce ponuda zavisiti od vasih potreba. Pitajte svoje profesore koju literaturu mozete da koristite. Iskoristite ogroman lager knjiga na web stranici Data Statusa da bi nam skrenuli paznju na naslove koje nismo uvrstili a vama su potrebni ili nam jednostavno javite naslov koji Vam je potreban a osoblje Data Status ce dati sve od sebe da dati naslov nabavi.

vise informacije na NAPSer website-u o konkretnim ponudama, cenama, narucivanju i placanju.


AquArius


Natasa

samo pogledajte kada kupujete inace knjige u Datastatusu koja je taj mesec na popustu...
sto ne uzeti jefitnije, kada je radjeno na tome da postane dostupnije!

Natasa

Ova akcija ima za ciljnu grupu studente farmacije ali i postdiplomce. Literatura koju ¾elimo da Vam ponudimo je ona koja æe odgovarati va¹im potrebama. Javite nam ¹ta mislite o ovoj akciji, svoje komentare i predloge, a pre svega javite nam koje naslove bi ¾eleli da uvrstimo u buduænosti. Spisak knjiga kao i specijalne akcije æe zavisiti upravo od va¹ih potreba.

Na¹ e-mail [email protected] je otvoren za Vas.