Svetsko prvenstvo u masturbiranju

Started by Roben, 09-05-2007, 22:48:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Roben

Svetsko prvenstvo u masturbiranju

Amerièki grad San Francisko 26. maja biæe domaæin izuzetno interesantnog takmièenja u masturbaciji, a uèe¹æe æe uzeti pripadnici oba pola.

Ovo je deveto uzastopno takmièenje te vrste u San Francisku, a prvo je odr¾ano 1998. godine i veæ tada odziv je bio vi¹e nego dobar.

Idejni tvorac malog svetskog prvenstva u masturbiranju je amerièki hirurg D¾oslin Elders, koja je pre devet godina dobila otkaz nakon ¹to je izjavila da je masturbacija "ne¹to dobro, ¹to bi trebalo da se uèi".

Kao i svake godine, uèesnici æe se takmièiti u èetiri kategorije - najdalja ejakulacija, najdu¾a masturbacija, najveæi broj orgazama i timska zabava.

Zanimljivo je da dosada¹nji rekord po broju orgazama 49, kada su u pitanju ¾ene, odnosno ¹est kod mu¹karaca, dok apsolutni rekord za najdu¾u masturbaciju iznosi osam sati.

Organizatori ovog dogadjaja najavili su da æe za sve posetioce birti organizovani dodatni sadr¾aji zabavnog karaktera. Najavljen je dolazaka seks junakinje "Lady Monster", koja æe biti "muza" svim masturbatorima.

(MONDO)

Darker

Ubije¹ me, ako ovo ne postoji u Japanu veæ 100 godina...