Tragedija - nema Cece na Pinku!

Started by Masha, 02-02-2007, 01:33:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Roben

#135
Ceca sedam godina u celibatu?

Otkada je "skinuta" sa televizije "Pink" posle tvrdnje Dejana Milenkoviæa Bagzija da je tipovala ®eljka Mitroviæa za otmicu, Svetlana Ceca Ra¾natoviæ pala je u nemilost mnogih drugih medija, a prièa se i da njena popularnost polako bledi.

"Sve ¹to se de¹ava, do¾ivela sam kao veæ viðeno. Nije mi lako, ali, na muci se poznaju junaci. Tada se vidi koliko je neko jak. Borim se æutanjem", ka¾e Ceca za "Kurir".

O izjavi svedoka saradnika Dejana Milenkoviæa Bagzija Ceca ka¾e da tu nema ni¹ta novo.

"®eljko i ja smo o tim prièama razgovarali odmah posle "Sablje" i na tu temu je stavljena taèka. Svaða izmeðu nas dvoje ne postoji! O njemu ne mogu da ka¾em ni¹ta ru¾no. Moj stav je da svako treba da ¾ivi po svojoj savesti! Nikoga ne ¾elim da molim, niti da polemi¹em na ovu temu! ®eljka Mitroviæa i dalje smatram svojim prijateljem", objasnila je pevaèica.

Ona je takodje demantovala i prièe o uèe¹æu u otmici Breninog sina, kao i u pripremi otmice Peðe Stojakoviæa.

"U vreme otmice Breninog sina bila sam u ¾alosti, a Pedju tada nisam ni poznavala i mislim da je to jo¹ jedna la¾ u nizu. Sve to mi izaziva smeh", rekla je ona i dodala da se nikada zabavljala sa Stojakoviæem.

Interesantno je da je u "Sablji" Cecu branio Rajko Daniloviæ, advokat porodice Ðinðiæ, dok joj se na teret stavlja udru¾ivanje s ljudima koji su uèestvovali u ubistvu premijera. Medjutim pevaèica to porièe i dodaje da su Arkan i pokojni premijer bili prijatelji.

"Pa, prvu korpu cveæa prilikom koncerta na Marakani dobila sam od Zorana i Ru¾ice", tvrdi Ceca.

O Rojtersovim fotografijama sa koncerta na U¹æu, na kojoj se vidi celulit na njenom telu, ona ka¾e da joj je posle toga ostao "gorak ukus u ustima"

"Bila sam ljuta i bilo mi je te¹ko ¹to su objavljene tako ru¾ne slike, i zbog koncerta koji je zaista bio velièanstven i u koji sam ulo¾ila puno truda, i zbog moje dece, koja su mi tada postavila milion pitanja... Ostao mi je gorak ukus, ni dvadeset èetiri sata nisam mogla da se radujem svom uspehu", rekla je.

Ceca je u intervjuu za "Kurir" prièala i o svom intimnom ¾ivotu.

"Posle Arkanove smrti nisam bila zaljubljena, niti sam ikoga volela. Da jesam, pokazala bih tu osobu javnosti. Prièe da sam sa ®eljkom Joksimoviæem ili Viktorom Saviæem nisu istinite. Oni su moji prijatelji. Ne be¾im od ljubavi, ali to ne znaèi da moram po svaku cenu da je tra¾im i da srljam. Imam dvoje dece i ne ¾elim da ih izla¾em traumi defileom mu¹karaca", objasnila je.

Na pitanje novinara "Kurira" - da li je moguæe da sedam godina ¾ivi u celibatu i da je to nemoguæe izdr¾ati, Ceca je rekla:

"Pa kada ti ne bi mogla, ja mogu! Vidi¹".

(MONDO)

Bred


Masha


wolfeitzckie

 Ne sumnjam da je od ruzice i zorana dobila "korpu".

Sole

#139
ja Cecu istinski obozavam od kad sam bila mala i to ne zato sto mi je neko nametnuo ili je slusaju moji. oni ne mogu generalno da je podnesu jer se sve to gleda upravo iz ovog ugla o kome raspravljamo, njenog licnog zivota, dela za koja ne znamo da ih je pocinila, reci za koje ne znamo da li ih je izgovorila itd...
ja nisam takva osoba da sudim o pevacu(npr.) na osnovu toga da li je on ovo ili ono uradio, rekao, ja se uglavnom ogranicavam samo na pesme, muziku, eventualno na neki komentar o izgledu ili slicno...
svako ima pravo da slusa sta hoce i ne znaci da sam ja sad pritupa ili sta vec sto mogu da slusam Cecu i neku mnogo kvalitetniju muziku za "obrazovane".
ne sudim ni o ljudima na osnovu toga sta slusaju, ukusi su razliciti i za mene nije seljak sad neko ko slusa ne znam ni ja Sinana Sakica i slican Juzni vetar...

otisla sam u  :OFF, ali sam stvarno zelela da kazem sve ovo i jos mnogo toga, ali da prokomentarisem malo Pink i Cecu.

to sto nje nema je verovatno pre svega iz bezbednosti, cini se sa razlogom, mada bi kod nje s obzirom da je poznata licnost moglo da se desi svasta.
sta ona ima sa Zeljkom, sta je imala, sta se tu desilo oko Breninog i njegovog sina , mi mozemo samo da nagadjamo, a Ceca zna i ko zna jos ko, a istraga ce pokazati svoje.
kao sto rekoh mozemo samo da nagadjamo i polemisemo, ali ne verujem da ce nas to nekuda odvesti...

Cecu volim i  uopste ne zelim da se osvrcem na njene postupke dok me ne izvede iz takta, ako je stvarno napravila neku glupost... :namcor

ne mislim da je tragedija sto je nema na Pinku, ta zena je ostavila dovoljan trag da se vise nikad i ne pojavi na tv-u!

Bred


Masha

#141
ne mislim da je tragedija sto je nema na Pinku
Ni ja ne mislim  :K, taman malo odmora.

Darker

Ne bih znao, nisam gledao pink... Od kad su ukinuli odeljenje za ubistva tamo;-)

dirigent

Pustite Cecu  :bljak: , daj da koknemo nekog politicara,    puc

     zazeleo sam se dobre klasicne muzike na tv-u ,

                         :igra:  :lol3:  :igra:   

   

Vampire 666

bejase nekad koncert u podne na rtsu...

Bred