Starke rulz!

Started by aziraphale, 05-06-2007, 13:50:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Girl

Kada starke perete u masini, na koji program stavljate tj. na koliko stepeni?? A da se ne raspadnu i slicno  :ohwell:
I da li pustaju boju ( ako uzmemo da su original ), tj. da li mogu da se peru starke razl. boja istovremeno?
Pliz, odgovorite...

Smrda

ja sam svoje prala na 30 stepeni,
i ok se operu,ali samo da znas nisu bile u pitanju bele...
mozda za bele mora na malo visoj T,recimo 50...
verujem da je preko 50 vec rizicno,zbog djona..

olgica

I ja sam svoje prela na 30 stepeni. peri ih odvojeno da ne rizikujes, jer ne znam za pazlicite boje. Btw, moje su jednom bile bas extra prljave, pa sam ih prvo cetkicom izribala, posle su se blistale od cistoce.

katarina

Ja nikad ne bih svoje tumbala u masini...ja se te masine toliko nekad plasim, pa istripujem da ce da mi unisti majcice, zato ih neretko perem na ruke. Stavljam je u rang sa strahom od tramvaja...
A starke nikako tamo!

pig_am_am

ja sam to nosila u srednjoj. zelene. znate kad bih ih sad obula? nikad. :K

Morbid_Angel

ja sam crne prala na 40 i proslo je dobro,a ne bi smela da se ispira boja ako su original

Enea

ja sam jednom stavila crvene patike i lila cipele.. cipele su se obojile u ciklama , i super.. obzirom da je ta lila bila kao neka prljavo roze, siva, pa i kada su bile nove svi su mi sugerisali da ih bacim na pranje, a bile su nove!!

kao i katarina i ja se tripujem na vesh mashinu.
no iskustvo je pokazalo da na 30 stepeni sve moze.
pa i da se uniste, kako god te materijalne stvari nece trajati vecno.

a jednom sam stvarno odlepila, kada sam ortaku pozajmila poncho iz Meksika.. njegova mama ga je oprala na nekoj jachoj temperaturi, pa se skratio.. i nikada ga vise nisam obukla!
od tada, nikom vise nista ne pozajmljujem, ma makar i crko/la od hladnocje.

Wlada

Зашто прати патике у машини за веш?? Ја моје све перем ручно и задовољан сам како су лепе после

Enea

zato shto ih na ruke nikada ne isperes dobro, koliko u masini..

besno pile

kako zasto prati u mashini?!

prvo,da olakshash sebi  :>
a drugo,sto rece enea,nikad se ne operu tako dobro.

elem,jednom davno su se moje zute starke prale u mashini sa nekim plavim stvarima,i verovatno na nekoj jachoj temperaturi,tako da iz mashine izvadih super zelene patike kakve niko nije imao. :>

tako da je moja preporuka do 40 stepeni :wink:

pig_am_am

e,nikog nikad na fakultetu nisam videla u starkama. jeste li vi sigurni da ste sa farmacije? :K
farmaceutkinje obicno nose one spic cipele,i to takve da sam se jedne sezone uplasila da ce mi iskopati oko  :K

Wlada

Ја сам јуче видео троје у старкама, и то једне црвене и две црне старће

AquArius

pigi nisi videla aziru
and his red furijas

:>