Djubri¹te nazvano po D¾onu Klizu

Started by tarantulica, 23-05-2007, 06:57:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tarantulica



Djubri¹te nazvano po D¾onu Klizu

Montipajtonovac D¾on Kliz je neumesnom ¹alom na raèun jednog novozelandskog grada od zahvalnih gradjana dobio zahvalnicu - gradska deponija za sve vrste otpada sada nosi njegovo ime.

Novozelandski grad osvetio se slavnom montipajtonovcu za neumesnu ¹alu na njihov raèun nazvav¹i gradsko smetli¹te po njemu. Znak s natpisom "Mt. Cleese" postavljen je na Avapuni Lendfilu u Palmerstonu.

Ovo preimenovanje izvedeno je na predlog lokalnog komièara, koji je na djubri¹te postavio tablu "Memorijalno odlagali¹te D¾on Kliz" sa natpisom "Recikliramo sve vrste otpada".

Kliz je bes stanovnika ovoga grada navukao na sebe pro¹le godine zbog gostovanja u jednom televizijskom ¹ou, kada je nazvao taj grad "samoubilaèkom prestonicom Novog Zelanda" i rekao da ga mrzi.

Komunalni inspektor Kris Peper izjavio je da èelnici gradske èistoæe nisu postavili natpis i da preimenovanje nije slu¾beno.

"Neko je postavio ovaj znak iz fore... Ljudima se svidja. Svi se samo smeju, niko nije tra¾io da ga sklonimo", ka¾e inspektor.

(MONDO)

AquArius