Japanci najbolji turisti na svetu

Started by Roben, 23-05-2007, 15:34:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Roben

Japanci najbolji turisti na svetu

Najbolji turisti na svetu su Japanci, a odmah posle njih su Amerikanci i ©vajcarci, pokazalo je istra¾ivanje zasnovano na mi¹ljenju hotelijera ¹irom Evrope, èiji su rezultati objavljeni danas u Londonu.

Japanski turisti, koji se izdvajaju po uètivosti i urednosti, dobili su 35 procenata vi¹e glasova nego Amerikanci, koji su se na¹li na drugom mestu.

©vajcarske turiste je preporuèila njihova mirnoæa i pa¾ljivost, po èemu se razlikuju od Britanaca, koji su se na¹li na petom mestu gledno sa zaèelja liste zbog grubog pona¹anja, galame i ¹krtarenja na bak¹i¹u.

Ali, uprkos njihovim slabim stranama, hotelijeri na Britance gledaju kao na po¾eljne goste zbog njihovih potro¹aèkih navika, tako da su se na¹li na treæem mestu liste najveæih potro¹aèa tokom odmora, odmah posle Amerikanaca i Rusa.

Zasnovano na odgovorima 15.000 evropskih hotelijera, istra¾ivanje obavljeno za potrebe turistièkog veb-sajta "Ekspedija" pokazalo je da je najgora turistièka nacija Francuska, potom Indija, Kina i Rusija.

Britanci su drugi na listi najgore odevenih turista, koju predvode Amerikanci i peti na listi najmanje dare¾ljivih gostiju, na èijem se èelu nalaze Nemci.

(Tanjug)

Wolf

Quote©vajcarske turiste je preporuèila njihova mirnoæa i pa¾ljivost, po èemu se razlikuju od Britanaca, koji su se na¹li na petom mestu gledno sa zaèelja liste zbog grubog pona¹anja, galame i ¹krtarenja na bak¹i¹u.
A stvarno, gde god sam bio, odmah sam mogao da prepoznam
Engleze. Nisu normalni ni malo...Olosh :K

AquArius

Englezi su janpi na svakom koraku  :K
dobro .. manje vise ..

a Japanci
samo skljocaju svojim ultra skupim aparatima i ne stede ..
ne stede ama ich .

Al-Jasmina

Pa kad se na japanskim ostrvima steti na svakom kvadratnom MILIMETRU
sto bi se stedelo na kontinentu? :>

Oni su veliki putnici..
Dok sam setala svog japanca BG-om i pokazivala mu znamenitosti
videh da i drugi Boegradjani imaju svog japanca turistu :>