TERMINI ISPITA U JUNSKOM ROKU 2007

Started by Shix, 07-05-2007, 10:31:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Darker

Ne verujem da se to desilo na na¹em faxu!!
Svaka èast institutu!!!!!

pereca

Becks

Na kraju je sve ispalo kako treba.   Samo mislim da nije bilo u redu napadati ove 2 koleginice, a pritom da niko ne zna pravu situaciju.
Niko nije gazio preko mrtvih, vec su kulturno otisle i pitale.  Evo i ja idem na kongres pa znam koja je frka.
Neko rece da je prijava ispita do 25. maja, pa sto nisu promenile ispit?  Pa cekajte, jel da ga spreme za 15 dana? 
Sve u svemu nije lepo napadati nekog ako ne znate pozadinu.
Ja zaista ne znam kada ce u nasoj zemlji jedan datum biti fiksan (pa za termin 25 se zna nekoliko meseci) pa da covek nesto moze i da planira u zivotu. A ove stalne promene termina iz fiziologije se moraju prekinuti. Nek se vec jednom stavi da prvi termin bude pocetkom meseca, a drugi 28, 29, 30 i to je to.
  U svakom slucaju svaka cast institutu.

Roben

Бекс термин је покушала Соња да помери да би људи што боље спремили. Што се мене тиче могло је и 25. али постоје људи који нпр. полажу Биохемију 20. па им 4 дана значе. Колегинице нисам критиковао без разлога и све сам се распитао пре него што сам критиковао. Није тачно да нису дигле фрку, фрку су дигле што се испит помера јер њима одговара 25. и боли их ду*е што свима осталима одговара 29. Кад би знао како се тешко испити померају не би тако говорио. Наши представници су се борили да нам помере испит и кад су се изборили долазе две, три колегинице и све то покваре. Мени можда више одговара 25. зато што можда 1. јула хоћу на море али мора да се одреде приоритети. Лепо се проведи на конгресу, али ако ти то утиче на испите мораш да одредиш приоритет испит или конгрес, а не да због вашег конгрес на*ебе 300 људи.

Darker

Dobro, mislim (nadam se) da smo zavr¹ili raspravu o ovome i da smo izvukli neki nauk... Zahvaljujuæi Sonji i institutu, izabrano je kompromisno re¹enje, hvala vam na pa¾nji:-)