Ispala u reziji Pedje D Boja

Started by Bred, 14-06-2007, 15:53:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred



Peða D Boj organizovao ¾urku, pozvao prijatelje, ukuæane iz "Velikog brata", novinare i na kraju im svima naplatio piæe

Kontroverzni pevaè Peða D Boj proteklog vikenda uprilièio je ¾urku na jednom beogradskom splavu na koju je pozvao doskora¹nje cimere iz kuæe "Velikog brata", novinare i brojne prijatelje. I dok je zabava, kojom je Peða ¾eleo da se zvanicama odu¾i za podr¹ku, pro¹la prilièno obièno, ¹ok je usledio na kraju veèeri, kada je domaæin naplatio piæe svim gostima, pa èak i doskora¹njim ukuæanima "Velikog brata".

D Boj je u toku pro¹le nedelje slao SMS poruke kojima je pozivao sve na "ludu ¾urku povodom zavr¹etka 'Velikog brata'". Iako je najavio dolazak svih ukuæana VB, na ¾urki su se pojavili samo Danijela, Goga, Marta, Zorica i Ognjen. Domaæin je nekoliko puta otpevao svoj hit "Jugoslovenka" i sve vreme je najavljivao Ðanijev dolazak. Kad su gosti shvatili da se pobednik VIP "Velikog brata" neæe pojaviti, krenuli su da se razilaze, a na izlazu splava saèekivala ih je konobarica koja je od svih tra¾ila da plate raèune.

Revoltirani gosti uglavnom su komentarisali da nije u redu da ih neko pozove na ¾urku i da oèekuje da æe oni da plate ceh. Na pitanja novinara da prokomentari¹e spornu situaciju, pevaè je bio kratak i (ne)jasan:

- Kad je Goga sa ¹takama mogla da plati, mo¾ete i vi!

Vlasnik splava "Olimpik" na kome je organizovana ¾urka na kraju se lièno izvinio gostima, napomenuv¹i da ne snosi krivicu za neprijatnosti, jer je on splav te veèeri iznajmio Peði D Boju!
(A. R)
Press