Milioner trazi zeta preko oglasa

Started by Masha, 12-06-2007, 19:08:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Masha

Milioner tra¾i zeta preko oglasa

Samo èetiri dana po objavljivanju oglasa, jedan ju¾nokorejski milioner dobio je odgovore 200 kandidata zainteresovanih za ¾enidbu sa njegovom æerkom koju je u oglasu opisao kao "malu rastom i poodmaklih godina".
Ovaj otac, ¹ezdesetogodi¹njak èiji identitet nije saop¹ten, sa bogatstvom procenjenim na 100 milijardi vona (107 miliona dolara) ¾eli da naðe mladiæa koji bi se o¾enio njegovom kæekom, navodi agencija za skapanje brakova iz Seula anga¾ovana u ovom sluèaju.
"Otac ¾eli da pronaðe zeta koji æe voditi njihovu porodicu u kojoj nema mu¹kih naslednika", istièe agencija na svom internet sajtu, prenela je ju¾nokorejska televizija YTN. Buduæa nevesta, hrisæanske vere, stara je 38 godina i ¹kolovana u SAD. "Uprkos dva velika nedostatka, poodmaklih godina i suvi¹e niskog rasta, ona je u svemu drugom jako dobra", napisao je zabrinuti otac u oglasu. Pretendenti sti¾u sa svih strana, nimalo zabrinuti ne ba¹ idealnim osobinama potencijalne verenice. "Sto milijardi vona je ogromna suma. Biti èlan tako dobrostojeæe porodice uop¹te nije lo¹e", komentarisao je jedan od pretendenata na ruku bogate naslednice.

TANJUG

Pa, muska populacijo, izvol`te  :K