Hapse baba Ljeposavu?!

Started by pereca, 26-06-2007, 12:56:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pereca

HAPSE BABA LJEPOSAVU?!

Ljeposavu Gvozden (70), posle zaplene 1.455 stabljika kanabisa sa njenog imanja, policija tereti za proizvodnju i promet opijata

Ne prodajem drogu, pravim du¹eke... Ljeposava Gvozden (70)

Ljeposava Gvozden (70) iz sela Donji Volar kod Prijedora, na èijem imanju je policija nedavno zaplenila 1.455 stabljika prvoklasnog kanabisa, vrednog 500.000 KM, mogla bi dospeti u zatvor!

Naime, prijedorska policija protiv starice podnela je izve¹taj Okru¾nom tu¾ila¹tvu Banjaluka, u kojem je terete za proizvodnju i promet opojnih droga!

Prema saznanjima Pressa RS, baka bi mogla da zaglavi i vi¹egodi¹nju robiju.

Meðutim, èak je i de¾urni tu¾ilac Vinko Kondiæ, posle saslu¹anja starice, izjavio da Ljeposava ne deluje kao neko ko se bavi prodajom kanabisa.

- To se vidi i po uslovima u kojima baka ¾ivi. Ona nema ni vodu ni struju - rekao je Kondiæ.

I u prijedorskom Centru za socijalni rad tvrde da baba Ljeposava ¾ivi u izuzetno te¹kim uslovima, zbog èega je veæ godinama njihov sluèaj.

- Ona ima samo 41 KM socijalne pomoæi meseèno. Uskoro æemo je posetiti, jer je i tu¾ila¹tvo preporuèilo da joj uruèimo pomoæ - ka¾u u socijalnom.

Ljeposava Gvozden, meðutim, ne shvata situaciju u kojoj se na¹la.

- Ne bojim se ja ‘apsa, kud æe veæa robija od ovakvog ¾ivota - ka¾e baba Ljeposava na vest da joj zbog uzgajanja kanabisa preti zatvor. Ona se èudi i za¹to je konoplja sa njenog imanja toliko sporna. Baba Ljeposava, naime, tvrdi da kanabis uzgaja veæ 40 godina i da sve doskoro nije imala problema zbog toga.

- Ali, od lane policija je poèela da mi upada i èupa stabljike. Pa, ja od konoplje predem konac za tkanje ili je kuvam, pa tim sokom „branim“ krompir od zlatice. A od ovogodi¹njeg zasada htela sam da napravim sebi du¹ek, jer sam dobila „go“ krevet. Sada spavam na nekakvim sanducima i ujutru sam sva „slomljena“ - tvrdi starica.

www.pressonline.co.yu

benefit

E, jadnica i ne zna kol`ko je bogata... Pravi je  :a

pig_am_am


mikele

Баш је бака наивна :silly: