Za pola sata popio 16,5 fla¹a piva

Started by Roben, 01-07-2007, 19:18:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Roben

Za pola sata popio 16,5 fla¹a piva

Na Prvim "Danima Jovanèe Miciæa", koji su u nedelju zavr¹eni na Bagrdanskom jezeru kod Jagodine, u disciplini ispijanja piva najbolji je bio Dragi¹a Saviæ iz Jagodine koji je za pola sata popio 16,5 fla¹a piva.

Drugo mesto osvojio je takodje Jagodinac, Predrag Miliæeviæ, koji je popio 16 fla¹a za pola sata, izjavio je Tanjugu predsednik Organizacionog odbora ove manifestacije Dragan Milenkoviæ.

U delu manifestacije nazvane "Æuranijada", na kojoj su spremana jela od æureæeg mesa, najbolji paprika¹ napravila je ekipa "Modesto Kalifornija", najbolji kupus ekipa "Mile Bosanac" a najbolje æureæe peèenje spremile su "Peèenjara Begoviæ", "Meso na meso", Hotel "Euro Gaj" Kniæ, dok je najbolji gula¹ bio ekipe "Kelt" iz Jagodine.

Manifestacija, koja nosi ime po glavnom junaku komedije Branislava Nu¹iæa "Put oko sveta" Jovanèi Miciæu, poèela je u subotu spremanjem specijaliteta pod nazivom "od crevca do d¾igerica", dru¾enjem sa karavanom istra¾ivaèa "Moravske tajne" a u ponoæ je priredjen "lov na èudovi¹te iz jezera".

Inaèe, Prvi "Dani Jovanèe Miciæa" odr¾ani su pod pokroviteljstvom op¹tina Jagodina, Æuprija, Paraæin i Svilajnac, Jagodinskog sportskog saveza i Jagodinske pivare a organizator je Udru¾enja sportskih ribolovaca "Srpsko more".

Za dva dana ovu manifestaciju je posetilo oko hiljadu ljudi iz Pomoravlja, ©umadije i Resave.

(Tanjug)

Sole

deru li deru ovi Jagodinci! svaka cast za rekord!
ja posle piva jedino mogu da legnem da spavam, nista vise... :ohsnap:
strasno, jedva bih mogla jednu flasu od pola litra, i to na jedvite jade!
sta li je posle bilo sa njima? :trfr: ;-)