Nazovite æerku po bokserskim legendama

Started by tarantulica, 25-06-2007, 07:15:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tarantulica



Nazovite æerku po bokserskim legendama

Britanska devojèica Otum Braun imaæe puno te¹koæa da zapamti sopstveno puno ime koje se sastoji od prezimena 25 svetskih bokserskih legendi.

Njeno puno ime glasi: Autumn Sullivan Corbett Fitzsimmons Jeffries Hart Burns Johnson Willard Dempsey Tunney Sæmeling Sharkey Carnera Baer Braddock Louis Æarles Walcott Marciano Patterson Johan¹on Liston Clay Frazier Foreman Brown.

Naime, u skladu sa bizarnom tradicijom njene boksom opsednute porodice, majka Marija Braun je odluèila da svojoj æerki da 25 srednjih imena, sve po poznatim bokserskim prvacima.

"Cela stvar je nastala iz èinjenice da su moji mama i tata zaludjeni boksom i da imaju pomalo èudan smisao za humor", rekla je Marija Braun (33), koja takodje ima celu boksersku plejadu u svom imenu.

"Svoje celo ime sam uspela da zapamtim kad sam imala deset godina", rekla je ona. "Nadam se da æe Otum umeti da se ¹ali sa svojim imenom. Meni ono nikada nije ¹kodilo", izjavila je njena majka.

(MONDO)




Autumn... Bar da je Spring  :trfr:

Masha

Modovi ce me ubiti jer sam i ja postovala ovu vest, naravno posle tarantulice  :stid:. Rekoh u mom prethodnom postu  :wink: da ovo ime prevazilazi i brzalice.
P.S. Nasty, ala si ti ekspeditivna  :pljes:. Inace, ja sam kao gledala da li tema postoji, ali ocgledno ne vidim dobro( to je vec aksiom  :K )

Wolf