Panteon u Viminacijumu

Started by Bred, 08-09-2007, 15:53:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Adonis_Vernalis

Uzgred... da li National Geographic Serbia (casopis) citaju Ameri u centrali, ili sve to ostaje manje-vise na lokalnom nivou?

Wlada

U sustii to nigde ne pise,ali ja mislim da imaju neke recenzente,mislim da kao i za sve imaju odvojeno trziste za Istocnu evropu pa bi tu negde bili mi (recimo recenzent za I. Evropu, ili cak za celu Srbiju). :hm

Ovo je puko nagadjanje...I mene zanima to

Adonis_Vernalis

E, pa onda sledecu akciju FID-a, na prolece ili na leto, pravimo na Lepenskom viru. Spavacemo u vrecama za spavanje pod vedrim nebom, samo da bi barem neko od nas, u cik zore, zabelezio radjanje Sunca nad trapezoidnom planinom u Rumuniji preko puta.

Opet, uzgred... Ta dolinica kod Lepenskog vira refugijum je nekih vrlo interesantnih biljnih vrsta.

Onda da napisemo clanak i pritisnemo NG Serbia da ga objavi. I tako...

Bred

[off]ne zaboravite da povedete i vladu posto se covek ocigledno razume u materiju. bar ovu istorijsku [/off] :wink:

Wlada

Wlada

Danas sam procitao u 24H da je neki covek, Amer valjda, donirao preko 30 000$ za ocuvanje Viminacijuma i jedinog rimskog amfiteatra u Srbiji  :>

dirigent

Savet (moje majke) za devojke koje zele da gledaju na duge staze.

Udajte se za arheologa , sto ste starije to ste mu interesantnije  :smekerica: