Da li neko poseduje kakav primer testa za hemijski deo iz gnozije?

Started by aziraphale, 27-03-2007, 14:18:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Enea

Quote from: Adonis_Vernalis on 07-08-2007, 17:58:01
Quote from: zoe on 07-08-2007, 17:27:36
И још, у РЦ-у постоји читав један големи фолдер под називом Фармакогнозија који тежи преко 190 MB. Ту има свега и свачега, а понајвише врло корисних фотографија које су се ту нашле са нечијом дозволом или без нечије дозволе....

Hm... jel da povucem sa vezbi svoje "fotografije sa letovanja na Kumodrazu"? S obzirom na nemanje moje dozvole da se te, neke, slike tu nadju?

Eh... secjam se da sam tada asisitentu mom, trazila neke fotke da skeniram zato sto ih nije bilo na sajtu...

Bred

Quote from: zoe on 07-08-2007, 17:27:36
И још, у РЦ-у постоји читав један големи фолдер под називом Фармакогнозија који тежи преко 190 MB. Ту има свега и свачега, а понајвише врло корисних фотографија које су се ту нашле са нечијом дозволом или без нечије дозволе....

Hm... jel da povucem sa vezbi svoje "fotografije sa letovanja na Kumodrazu"? S obzirom na nemanje moje dozvole da se te, neke, slike tu nadju?
Zar biste to uskratili studentima?  :)):

zooca

koliko detaljno pitaju postupke? da li dolaze pitanja iz hromatografije?

zoe

Поступке треба описати детаљно, али без оних утрошених запремина којечега... Довољан је онај уоквирени текст који објашњава принцип. Наравно, прочиташ ради себе и оно између чисто да се присетиш шта си то некад радила... Лакше се памти кад се визуализује.

Чини ми се да нема питања из хроматографије...

mina-L

Da,pitanja iz hromatografije ne dolaze,a test je na zokruzi,dodaj,ili opisati neki postupak odredjivanja...!

philoserbiana

i meni su rekli u junu da nema hromatografije.traze negde postupak,a negde princip.ima zaokruzivanja,dopunjavanja...